ARPE VUURTAFEL LARGE STONE

Mooie vuurtafel van composiet met een houtlook uitstraling. Gasfles kan onder de tafel worden geplaatst. Afmetingen: 88 x 88 x 71 cm. Verbruik: tussen de 20 en 35 uur afhankelijk van de vlamgrootte en bij een gasfles van 10 kg.

Regular Price € 799,00 Special Price € 749,00
Levertijd
2-4 werkdagen
Verlanglijst
Omschrijving

De vuurtafel Large Stone is een sieraad voor iedere tuin of terras. Met deze vuurtafel creëert u in een handomdraai een gezellige sfeer door een lekker vuurtje te maken, zonder de rookontwikkeling die bij een houtvuur komt kijken.

De vuurtafel Large Stone is gemaakt van composiet en is hierdoor jaren onderhoudsvrij. Met de unieke houtlook uitstraling van deze vuurtafel heeft u een prachtige aanvulling op uw terras.

Deze vuurtafel is uitgevoerd met een gasring, die ervoor zorgt dat het gas en het vuur mooi verdeelt wordt over de tafel en hierdoor ontstaat een mooi vlammenspel. De bijgeleverde lavastenen maken het geheel af en zorgen ook voor een optimale verdeling en verdeling van de warmte. De intensiteit van de vlammen is geheel instelbaar d.m.v. een duidelijke knop in een mooi bedieningspaneel.

De gasfles van 10 kg. kan bij de vuurtafel Large Stone onder de tafel geplaatst worden en door een handig luik eenvoudig worden verwijderd. Hierdoor lopen er geen gasslangen in het zicht.

Voor deze vuurtafel Large Stone zijn optioneel verkrijgbaar een glasset  en een afdekplaat. Deze worden niet standaard meegeleverd, maar kunt u los bestellen als accessoire.

Materiaal: Composiet.

Verbruik: tussen de 20 en 35 uur afhankelijk van de vlamgrootte en bij een gasfles van 10 kg.

Afmetingen: 88 x 88 x 71 cm.

Gewicht: 65 kg.

 

Specificaties
Gewicht65.0000
KleurHout look
Type terrasverwarmerVuurtafel
MerkArpe
Levertermijn2-4 werkdagen
EAN4260234762532
Ook interessant