BBQ Kruiden & Sauzen

BBQ Kruiden & Sauzen

Bij Tuinartikeltotaal vindt u de heerlijkste rubs, barbecuesauzen en pekelproducten. Hiermee kunt u eenvoudig ieder stuk vlees, vis of gevogelte extra smaak geven, geheel naar eigen wens.

Met deze kruiden en sauzen kunt u bij iedere barbecue uw gasten laten smullen van het heerlijkste barbecue product.

Vergeet niet om bij deze heerlijke kruiden en sauzen houtskool/briketten of aanmaakblokjes te bestellen.

Contact met ons

Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u advies? Bekijk onze FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen, stuur ons een e-mail of bel ons gerust op het nummer 0161-851529. Wij helpen u graag!

20 Item(s)

per pagina

20 Item(s)

per pagina

BBQ Rubs

De BBQ rubs van Grate Goods worden aangebracht op het BBQ product voordat deze de bbq opgaat. Afhankelijk van de soort en gewenste smaak kan dit tot minimaal een half uur voordat het product de bbq opgaat.

Op deze manier kunnen de kruiden en specerijen in het product trekken en komt de smaak van de BBQ Rub het beste naar voren.

BBQ Sauzen

De BBQ sauzen van Grate Goods dienen voor diverse doeleinden, als saus om het BBQ product mee in te smeren als deze nog op de bbq ligt tot dressing bij bijvoorbeeld coleslaw.

Stuk Rundvlees of kip, voor elk soort vlees is er een geschikte saus verkrijgbaar. Heerlijk van smaak en uiteraard gemaakt met de beste ingrediënten.

Allbrine pekelproducten

De pekelproducten van Grate Goods worden gebruikt voor het op smaak brengen van het BBQ product, maar ook om de malsheid, structuur en sappigheid te sturen.

Zouten, droog pekelen, nat pekelen of injecteren zijn de manieren om dit product toe te passen bij de bbq. Diverse soorten vlees, maar zelfs vis en groenten kunnen worden bereid met de Allbrine pekelproducten.