9.0 / 10

BBQ Rubs & Sauzen

Bij Tuinartikeltotaal vindt u de heerlijkste kruidenmixen, dit worden ook wel rubs genoemd. Naast deze rubs bieden we ook diverse overheerlijke barbecuesauzen en pekelproducten. Met onze producten kunt u eenvoudig ieder stuk vlees, vis of gevogelte extra smaak geven, geheel naar eigen wens. Met deze kruiden en sauzen kunt u bij iedere barbecue uw gasten laten smullen van het heerlijkste barbecue product. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

BBQ Rubs

Wanneer u een goed stuk vlees nog smakelijker wilt maken kunt u ervoor kiezen om een dry rub aan te brengen op het gekozen vlees. Een dry rub is eigenlijk niks meer dan een mengsel van droge kruiden of uw vis of vlees mee op smaak te brengen. 

Wanneer u een dry rub gaat gebruiken is het van belang dat uw vlees goed schoon is. Het is hierbij wel van belang dat u het vlees goed droog dept. Vervolgens kunt u met een dry rubs naar keuze uw vlees goed inwrijven. Zodra u dit gedaan heeft kunt het vlees het beste inpakken in huishoudfolie, dit zorgt ervoor dat de rub goed op zijn plek blijft.

Laat het geheel minimaal 30 minuten in de koelkast liggen zodat de rub lekker in het vlees kan intrekken. Wanneer u het vlees uit de koelkast kunt u het vlees laten garen op de barbecue volgens de passende bereidingswijze.

Let op: Dry rubs onttrekken vocht van het vlees. Let er goed op dat u een stuk vlees gebruikt dat wat dikker is.

Smaakvolle BBQ-Sauzen

Onze BBQ-sauzen dienen voor diverse doeleinden. De sauzen zijn heerlijk om te eten bij uw favoriete vlees, vis of kip te eten. Maar u kunt de saus ook gebruiken als een soort van marinade voordat uw product nog op de barbecue gaat. Onze BBQ-sauzen lenen zich ook prima als dressing voor bijvoorbeeld coleslaw.  Voor elk stukje vlees is er een geschikte saus verkrijgbaar. Heerlijk van smaak en uiteraard gemaakt met de beste ingrediënten. Met onze barbecuesauzen tovert u in een handomdraai een feestje uit een fles. Geef u gerechten net even wat extra's. 

Allbrine pekelproducten

Pekelen of zouten is een van de oudste methoden om eten te conserveren. Tegenwoordig wordt pekelen nog toegepast om bijvoorbeeld de houdbaarheid te verlengen. De belangrijkste tegenwoordig is toch wel om producten op smaak te brengen, maar ook om de malsheid, structuur en sappigheid te sturen.

Zouten, droog pekelen, nat pekelen of injecteren zijn de manieren om dit product toe te passen bij de bbq. Diverse soorten vlees, maar zelfs vis en groenten kunnen worden bereid met de Allbrine pekelproducten.

Heerlijk om uw stuk vlees, vis of andere barbecue gerechten op smaak te brengen met bijzondere kruiden of een smaakvolle saus. Bestel uw favoriete BBQ kruiden en sauzen en andere barbecue accessoires gemakkelijk en snel bij ons online. Wij bezorgen niet alleen barbecues, maar ook alle benodigdheden op ieder gewenst afleveradres in Nederland.