BBQ Rubs & Sauzen

BBQ Rubs & Sauzen

Bij Tuinartikeltotaal vindt u de heerlijkste rubs, barbecuesauzen en pekelproducten. Hiermee kunt u eenvoudig ieder stuk vlees, vis of gevogelte extra smaak geven, geheel naar eigen wens. Met deze kruiden en sauzen kunt u bij iedere barbecue uw gasten laten smullen van het heerlijkste barbecue product. 

Bestel uw favoriete BBQ kruiden en sauzen eenvoudig en snel online op Tuinartikeltotaal.nl. 

Items 1 to 24 of 26 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Items 1 to 24 of 26 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

BBQ Rubs

De BBQ rubs van Grate Goods worden aangebracht op het BBQ product voordat deze de bbq opgaat. Afhankelijk van de soort en gewenste smaak kan dit tot minimaal een half uur voordat u uw vlees of vis gaat grillen/roosteren. Op deze manier kunnen de kruiden en specerijen in het product trekken en komt de smaak van de BBQ rub het beste naar voren.

Smaakvolle BBQ Sauzen

Onze BBQ sauzen dienen voor diverse doeleinden, als saus om het BBQ product mee in te smeren als deze nog op de bbq ligt tot dressing voor bijvoorbeeld coleslaw. Stuk rundvlees of kip, voor elk soort vlees is er een geschikte saus verkrijgbaar. Heerlijk van smaak en uiteraard gemaakt met de beste ingrediënten. Met onze barbecue sauzen tovert u in een handomdraai een feestje uit een fles. Geef u gerechten net even wat extra's. 

Allbrine pekelproducten

De pekelproducten van Grate Goods worden gebruikt voor het op smaak brengen van het BBQ product, maar ook om de malsheid, structuur en sappigheid te sturen. Zouten, droog pekelen, nat pekelen of injecteren zijn de manieren om dit product toe te passen bij de bbq. Diverse soorten vlees, maar zelfs vis en groenten kunnen worden bereid met de Allbrine pekelproducten.

BBQ kruiden en sauzen kopen

Heerlijk om uw stuk vlees, vis of andere barbecue gerechten op smaak te brengen met bijzondere kruiden of een smaakvolle saus. Bestel uw favoriete BBQ kruiden en sauzen en andere barbecue accessoires gemakkelijk en snel bij ons online. Wij bezorgen niet alleen barbecues, maar ook alle benodigdheden op ieder gewenst afleveradres in Nederland.