9.0 / 10

Pizza oven

Met een pizza oven kunt u in een handomdraai de heerlijkste pizza's in uw eigen tuin bereiden. Door de unieke manier van warmteverdeling in de pizza oven wordt er een hoge temperatuur bereikt, zodat de pizza snel klaar is en de bodem lekker knapperig zal zijn. 

Bekijk ons assortiment en bestel uw favoriete pizza oven gemakkelijk, snel en veilig online op Tuinartikeltotaal.nl.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Pizza oven in de tuin

Tuinartikel Totaal heeft verschillende pizza ovens in het assortiment. Binnen ons assortiment vindt u 2 verschillende formaten pizza ovens. Deze bijzondere ovens toveren iedere barbecue om tot een onvergetelijke pizza oven. Of het nu gaat om een elektrischehoutskool- of gasbarbecue. Dankzij de geëmailleerde stalen behuizing en de stenen bakkamer, warmt de pizza oven snel op. De temperatuur kan oplopen tot 400 graden en zorgt hiermee voor een knapperige pizza bodem en korst. Binnen 3 à 4 minuten heeft u uw eigen pizza gemaakt. 

Pizza oven kopen bij Tuinartikel Totaal

Naast het maken van uw eigen pizza, zijn deze pizza ovens ook perfect voor het maken van brood en koekjes. De pizza ovens van BB Grill zijn compact en dus ook makkelijk op te bergen. Bestel uw favoriete pizza oven eenvoudig bij ons online en maak uw eigen smaakvolle pizza gemakkelijk zelf op uw eigen barbecue. Heeft u vragen of wilt u meer advies? Neem gerust contact met ons op.