Rookhout & snippers

4 Item(s)

per pagina

4 Item(s)

per pagina

Rookhout voor op de barbecue

Het rookhout is te verkrijgen in chunks of in chips. Met de chips heeft u hele fijne houtsnippers die gemakkelijk te hanteren zijn en snel roken. De chunks zijn wat groffer van formaat en hierdoor gaan ze langer mee op de barbecue. Laat u verrassen door de diverse soorten rookhout die er zijn en maak van ieder bbq gerecht iets heerlijks!

Bij het gebruik van rookhout of snippers is het van belang dat u een barbecue heeft met een deksel. Het rook van uw rookhout trekt hierdoor rondom uw gerechten. Uw vlees of vis krijgt hiermee een smaakvolle rooksmaak. De hoeveelheid rookhout dat u moet gebruiken hangt af van de grootte van uw barbecue. Een grotere barbecue heeft een grotere hoeveelheid rookhout of snippers nodig. 

Rookhout & -snippers kopen

Het rookhout van Axtschlag is verkrijgbaar in verschilllende soorten. Zo hebben wij onder andere rookhout van elzen, eiken, pruimen en whisky. Probeer eens te variëren door ook een ander soort rookhout mee te bestellen. Alles op het gebied van barbecues en rookhout kunt u eenvoudig en veilig bestellen in onze webshop. Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u graag meer advies? Neem dan gerust contact met ons op.