9.0 / 10

Beregeningspompen

Tuinartikeltotaal biedt diverse beregeningspompen aan voor verschillende doeleinden. Om uw tuin te besproeien kunt u gebruik maken van een besproeiingspomp of een dompelpomp. Deze pompen water uit natuurlijke bronnen of een geslagen put, regentonnen of waterreservoirs. Hydrofoorpompen zijn geschikt voor huishoudelijk gebruik. Wilt u een zwembad of een kelder leeg kunnen pompen, dan is een dompelpomp het meest geschikt.

Bestel uw beregeningspomp eenvoudig, veilig en snel online op Tuinartikeltotaal.nl.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

20 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

20 producten

Beregeningspompen

Bij Tuinartikel Totaal vindt u verschillende soorten beregeningspompen. Allemaal hebben ze een eigen functie en zijn bestemd voor andere doeleinden. Een beregeningspomp is eigenlijk niks anders dan een zelfaanzuigende pomp. Overal het algemeen worden ze ingezet voor de beregening van een tuin of gazon.

De pompen zijn voorzien van een aanzuigaansluiting. Deze zitten vaak aan de voorkant van de pomp. De aanzuigaansluiting zorgt dat het water naar de pomp wordt geleid. Bij het wegpompen van water wordt een slang aan de aansluiting gekoppeld. Het uiteinde van de slang wordt om haar beurt in het water gehangen. Beregeningspompen zijn dus niet alleen goed voor de aanvoer van water, maar ook voor het afvoeren van water. 

Welke beregeningspomp heb ik nodig?

Ons assortiment is zo opgebouwd dat wij voor iedere situatie een geschikte beregeningspomp hebben. Onze pompen zijn allemaal van hoogwaardig kwaliteit en staan garant voor een lang levensduur. Houdt er rekening mee dat sommige pompen geschikt zijn voor zwaarder en langdurig werk en andere voor het minder zware werk. Lees de beschrijvingen van de beregeningspompen daarom altijd goed. 

Bekijk ons complete assortiment met de volgende beregeningspompen:

Beregeningspomp kopen

Bestel uw beregeningspomp eenvoudig bij ons online. Wij bezorgen alles voor de beregening van uw tuin of gazon op ieder gewenst afleveradres in Nederland. Wilt meer advies over de verschillende pompen? Neem dan gerust contact met ons op.