9.0 / 10

Besproeiingspompen

Met een besproeiingspomp is het mogelijk om water rond te pompen naar bijvoorbeeld een beregeningsinstallatie. In ons assortiment besproeiingspompen vindt u pompen van bekende merken zoals Gardena en Oase. De besproeiingspompen zijn beschikbaar in verschillende modellen welke ieder een ander vermogen hebben voor het rondpompen van water. 

Uw favoriete besproeiingspomp bestelt u eenvoudig en snel online op Tuinartikeltotaal.nl.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

11 producten

Verschillende capaciteit besproeiingspompen

Om voor iedere wens een pomp aan te kunnen bieden bestaat het assortiment uit besproeiingspompen met een grote range aan capaciteit. Zo zijn er om te starten complete sets verkrijgbaar met aanzuigslang en doorvoerslang. Ook voor de installaties die grotere capaciteit vragen zijn er modellen beschikbaar, zelfs met een rvs pomphuis.

De besproeiingspompen in ons assortiment zijn onder andere geschikt voor besproeiing, drukversterking en het wegpompen en rondpompen van leidingwater. De pompen zijn ook geschikt voor het rondpompen van chloorhoudend water in zwembaden. 

Besproeiingspompen van Gardena en Oase

Bij Tuinartikel Totaal zult u enkel betrouwbare merken in het assortiment aantreffen. Met behulp van betrouwbare producten van betrouwbare merken weet u zeker dat u kwaliteitsproducten in huis haalt waar u mee aan de slag kan. De besproeiingspompen van Gardena en Oase zijn van hoogwaardige kwaliteit en gebruiksvriendelijk.

Heeft u nog vragen over ons aanbod besproeiingspompen? Neem dan contact op met een van onze experts.