9.0 / 10

Dompelpompen

Met de  dompelpompen van Tuinartikel Totaal kunt u werkelijk alle kanten op. Of het nu gaat om water rond te pompen bij een vijver of grote waterval, of bij gebruik in een onverhoopte situatie van overstroming. De dompelpompen zijn geschikt voor diverse toepassingen. Zo zijn er uitvoeringen met vlotters die inschakelen als de vlotter omhoog komt en waar automatisch uitschakelen als de vlotter zakt, tot modellen die een ingebouwde vlotter of aquasensor hebben. 

Een dompelpomp bestellen doet u gemakkelijk en veilig online op Tuinartikeltotaal.nl. 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

9 producten

 1. AQUAKING DOMPELPOMP Q800103 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  AQUAKING DOMPELPOMP Q800103
  € 249,00
 2. AQUAKING DOMPELPOMP Q55051 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  AQUAKING DOMPELPOMP Q55051
  € 89,00
 3. AQUAKING DOMPELPOMP Q50011 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  AQUAKING DOMPELPOMP Q50011
  € 85,00
 4. AQUAKING DOMPELPOMP Q5503 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  AQUAKING DOMPELPOMP Q5503
  € 79,00
 5. AQUAKING DOMPELPOMP Q4003 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  AQUAKING DOMPELPOMP Q4003
  € 65,00
 6. AQUAKING DOMPELPOMP Q2503 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  AQUAKING DOMPELPOMP Q2503
  € 62,50
 7. AQUAKING DOMPELPOMP Q2007 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  AQUAKING DOMPELPOMP Q2007
  € 73,95
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

9 producten

Wat is een dompelpomp?

Een dompelpomp is geschikt voor de beregening van uw tuin of voor het wegpompen van grote hoeveelheden water. Gebruik de pomp bijvoorbeeld voor het leegpompen van een vijver, zwembad of voor het wegpompen van water bij wateroverlast. Een dompelpomp wordt altijd in het water geplaatst.

Aan de onderzijde van de pomp zit een aanzuigrooster. Hiermee wordt het water direct de pomp in gezogen. Via het pomphuis wordt het water naar de persaansluiting gevoerd. Een afvoerslang wordt aan de persaansluiting gekoppeld, waarna het water weggepompt kan worden. 

Dompelpomp met vlotter

Sommige dompelpompen worden inclusief vlotter geleverd. Dit houdt in dat de pomp automatisch kan functioneren. De pomp schakelt zelf in wanneer er in een bak of in een ruimte teveel water is en schakelt automatisch uit wanneer een bepaald waterniveau is bereikt. U kunt dus precies het waterpeil naar wens instellen. In de productbeschrijvingen staat aangegeven of de dompelpomp inclusief vlotter wordt geleverd. 

Dompelpomp kopen

Binnen ons assortiment vindt u dompelpompen in verschillende soorten, formaten en van verschillende merken. De merken Aquaking en Gardena staan bekend om hun kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van hun pompen. Een dompelpomp koopt u eenvoudig en snel bij ons online.