9.0 / 10

Besproeiingscomputer

Met de besproeiingscomnputer van Tuinartikel Totaal heeft u geen omkijken meer naar het besproeien van uw tuin. Deze besproeiingsbesturing kunt u eenvoudig instellen, afhankelijk van het model, op een aantal besproeingen per dag en het aantal minuten en zelfs op welke dagen er besproeid moet worden. Voor de beregening van uw tuin hoeft u niet meer thuis te blijven. Leun achterover, ontspan en laat de besproeiingscomputer zijn werk doen. 

Een besproeiingscomputer bestelt u eenvoudig online oo Tuinartikeltotaal.nl. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Besproeiingscomputer voor automatische bewatering

Heeft u liever geen omkijken meer naar de beregening van uw planten of gazon? Dan zijn besproeiingscomputers voor een automatische bewatering ideaal. Uw planten willen ook water als u er niet bent. Met een besproeiingscomputer wordt uw tuin uitstekend besproeid. U kunt gemakkelijk de deur uit, slapen, achterover leunen en ontspannen. De beregening van uw tuin wordt nu automatisch gedaan. Met een meerkanaals-besproeiingscomputer kunt afzonderlijke gebieden op het door u gewenste tijdstip besproeien. 

Besproeiingscomputer met regensensor

U kunt het geheel zelfs uitbreiden met een regen- of vochtigheidssensor, waardoor uw tuin altijd perfect besproeid wordt. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het feit of u moet sproeien en of u wel genoeg heeft gesproeid. Is uw grond te vochtig dan wordt de besproeiing door het besproeiingssysteem automatisch onderbroken. 

Besproeiingscomputer kopen

U kunt zowel uw tuinslang als een sproei- of druppelslang en een sproeier aansluiten op het besproeiingcomputer. Koop uw besproeiingscomputer en alles voor de beregening van uw tuin veilig en snel bij ons online. Uw bestelling bezorgen wij op ieder gewenst afleveradres in Nederland.