9.0 / 10

Plantenspuiten

Een tuin en planten hebben naast bewatering ook verzorging nodig. Het bespuiten van planten kan verschillende redenen hebben. U wilt wellicht onkruid verdelgen of ongedierte bestrijden om uw planten te beschermen. Met onze plantenspuiten maakt u het werk in uw tuin een stuk makkelijker. Binnen ons assortiment vindt u plantenspuiten met een inhoud van 2 liter tot aan 12 liter. 

Uw plantenspuit koopt u eenvoudig online bij Tuinartikel Totaal. Het verzorgen van uw tuin gaat voortaan met gemak en plezier. 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

4 producten

Planten besproeien met een plantenspuit

In ons assortiment vindt u verschillende varianten plantenspuiten. Het zijn drukspuiten met verschillende mogelijkheden qua inhoud en qua uitvoeringen. U kunt de plantenspuiten met de hand meenemen, maar wij hebben ook drukspuiten voor op de rug of op wielen. Voor grote oppervlaktes zijn onze plantenspuiten ideaal. 

De Talen Tools plantenspuit van 2 liter is geschikt voor aanpakken van bijvoorbeeld luizen. U kunt de plantspuit eenvoudig met de hand bedienen en gebruiken voor de kleinere oppervlakte. De drukspuit van 12 liter is daarintegen uitstekend te gebruiken voor grote oppervlaktes. Niet alleen voor het besproeien van planten, maar ook uw terras kunt u onder handen nemen. 

Besproeien tegen ongedierte en onkruid

De drukspuiten zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en zijn hiermee bestand tegen bestrijdingsmiddelen. Met bestrijdingsmiddelen beschermt u uw planten tegen ongedierte, ziektes en onkruid. Wij hebben onder andere de volgende bestrijdingsmiddelen in onze webshop:

Plantenspuit kopen

Een geschikte plantenspuit voor de beregening of bescherming uw planten of gewas bestelt u gemakkelijk, snel en veilig online op Tuinartikeltotaal.nl. Wij bezorgen uw bestelling op ieder gewenst afleveradres in Nederland. Wilt u meer informatie over een specifieke drukspuit? Neem dan gerust contact met ons op.