9.0 / 10

Slangenwagens

Uw tuinslang en sproeier altijd netjes opgeruimd en snel weer klaar voor gebruik! Met alle gemak kunt u de planten of gazon weer sproeien als u gebruik maakt van één van deze slangenwagens. Alle slangenwagens zijn van een dermate goede kwaliteit, dat ze jaren plezier en gemak bieden. 

Bestel een slangenwagen voor de beregening van uw planten gemakkelijk en veilig online op Tuinartikeltotaal.nl.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 producten

Slangenwagen voor uw tuinslang

Met een slangenwagen heeft u voor de beregening van uw tuin veel meer bewegingsvrijheid. De slangenwagens zijn voorzien van wieletjes en zijn hierdoor makkelijk verplaatsbaar. Moeilijk bereikbare plekken in de tuin zijn nu wel makkelijker bereikbaar. U bereikt zonder problemen alle hoeken van de tuin, zonder dat uw tuinslang achter planten blijven hangen of in de knoop raakt. De slangenwagens van Gardena en Wolf Garten zijn gemaakt van stevig materiaal en in verschillende varianten verkrijgbaar. 

Slangenwagen kopen

Binnen ons assortiment vindt u zowel slangewagens met of zonder tuinslang. Naast slangenwagens, kunt ook bij ons terecht voor tuinslangenhaspels, sproeikoppen en andere handige accessoires voor bewatering. U kunt uw favoriete slangenwagen gemakkelijk bij ons online bestellen. Wij bezorgen alles voor de beregening van uw tuin op het gewenste afleveradres in Nederland.