9.0 / 10

Sproeiers

Filter

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Sproeiers voor beregening

Ideaal! U sluit de tuinsproeier eenvoudig aan op de waterleiding en de sproeier doet verder al het werk. In de warme zomermaanden vinden planten het niet verkeerd om regelmatig water te krijgen. Het vullen van uw gieter is met een sproeier overbodig. Binnen ons assortiment vindt u verschillende soorten sproeiers. Voor kleine of grote tuinen en met verschillende functies. Om te bepalen welke sproeier geschikt is voor uw tuin, is het van belang om te weten wat het oppervlak voor besproeiing is.  

Zwenksproeiers voor rechthoekige oppervlaktes

Zwenksproeiers zijn uitermate geschikt om rechthoekige of vierkante oppervlaktes te besproeien. Veel zwenksproeiers zijn instelbaar op sproeibreedte of sproeilengte, of juist allebei. Hierdoor zijn de zwenksproeiers instelbaar op ieder gewenst oppervlakte. De zwenksproeiers van Gardena hebben een sproei oppervlakte van 90 m² tot 350 m². 

Cirkelsproeiers

Cirkelsproeiers zijn geschikt om cirkels, of een gedeelte hiervan te besproeien. De cirkelsproeiers zijn instelbaar om volledig rond te draaien, of juist niet helemaal rond te draaien, waardoor een gedeelte niet besproeit wordt. Ook de besproeiingsoppervlakte is instelbaar, zodat grote of juist kleine stuken besproeit kunnen worden. 

Sectorsproeiers voor grote oppervlakte

Een sectorsproeier is geschikt voor de besproeiing van een groot oppervlak. Ze hebben een sproeipatroon van een cirkel of een deel daarvan. De sproeier zal pulserend gaan draaien door de waterdruk. Ook als hoogtesproeier verkrijgbaar. 

Sproeier kopen

Een sproeier koopt u gemakkelijk en snel bij ons online. Wilt u helemaal geen omkijken meer hebben naar de beregening van uw tuin? Dan is een besproeiingscomputer daar perfect voor. Om te bepalen welke sproeier voor uw tuin geschikt is, dient u allereerst het sproeioppervlak te bepalen. Voor een kleine tuin, grote tuin of voor een moestuin heeft u wellicht een andere sproeier nog.