Sproeiers

Tuinartikeltotaal heeft een ruim assortiment aan sproeiers. Terwijl u geniet van de tuin doet de sproeier zijn werk. Sproeiers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, waaronder zwenksproeiers of cirkelsproeiers. Ook sproeiers voor grote oppervlaktes behoren tot het assortiment, of juist sproeiers die multi-instelbaar zijn.

Zwenksproeiers

Zwenksproeiers zijn uitermate geschikt om rechthoekige of vierkante oppervlaktes te besproeien. Veel zwenksproeiers zijn instelbaar op sproeibreedte of sproeilengte, of juist allebei. Hierdoor zijn de zwenksproeiers instelbaar op ieder gewenst oppervlakte.

Cirkelsproeiers

Cirkelsproeiers zijn geschikt om cirkels, of een gedeelte hiervan te besproeien. De cirkelsproeiers zijn instelbaar om volledig rond te draaien, of juist niet helemaal rond te draaien, waardoor een gedeelte niet besproeit wordt.

Ook de besproeiingsoppervlakte is instelbaar, zodat grote of juist kleine stuken besproeit kunnen worden.

Contact met ons
Alles op het gebied van sproeiers voor tuinberegening kunt u meteen bestellen in de handige en zeer complete webshop. Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u advies? Bekijk onze FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen, stuur ons een e-mail of bel ons gerust op het nummer 0161-851529. Wij helpen u graag!

24 Item(s)

per pagina

24 Item(s)

per pagina