9.0 / 10

Tuinslanghaspels

Uw tuinslang en sproeier altijd netjes opgeruimd en snel weer klaar voor gebruik! Met alle gemak kunt u de planten of gazon weer sproeien als u gebruik maakt van één van deze tuinslanghaspels. Alle slangenhouders zijn van een dermate goede kwaliteit, dat ze jaren plezier en gemak bieden.

Een tuinslanghaspel bestelt u eenvoudig en snel online op Tuinartikeltotaal.nl. Wij bezorgen op ieder gewenst afleveradres in Nederland.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

12 producten

Verschillende tuinslanghaspels 

Geen zin in een tuinslang dit constant in de knoop zit? Met een tuinslanghaspel heeft u hier geen last meer van. Uw tuinslang wordt op een nette manier opgeborgen en bovendien heeft u geen last meer van een rondslingerende slang. De slangenhouders zijn geschikt voor tuinslangen van verschillende lengtes, de specifieke lengtes staan aangegeven bij de slangenhouders. Binnen ons assortiment vindt u verschillende soorten slanghaspels. 

Vrijstaande tuinslanghaspels

Wij hebben bijvoorbeeld vrijstaande tuinslanghaspels. Dit is een haspel die u gemakkelijk met u meedraagt. Het maakt het mogelijk om ook de moeilijk bereikbare plekken in de tuin te beregenen. Zorg voor een tuinslang met een lange aanvoerslang en u kunt vrijuit bewegen. De vrijstaande tuinslanghaspels zijn met of zonder slang verkrijgbaar. 

Slangenhaspel voor aan de muur

Een wandslangenhaspel is ideaal als u liever u tuinslang op een vaste plek wilt hebben. De haspels zijn eenvoudig aan te muur te bevestigen en zorgen er daarnaast ook voor dat de tuinslang netjes wordt opgeborgen. Wandslangenboxen rollen de tuinslangen automatisch op. U hoeft de slang niet meer met de hand op te rollen. De wandslangenboxen van Gardena en Talen Tools zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen bij goed gebruik jaren meegaan. 

Tuinslanghaspel kopen

Met een tuinslanghaspels wordt de beregening van uw tuin nog makkelijker. Alles op het gebied van slangenhouders kunt u bestellen is ons complete webshop. Voor vragen of advies, neem dan gerust contact met ons op.