9.0 / 10

Zwenksproeiers

Planten krijgen gedurende warme en droge zomermaanden graag extra water. Dit kunt u doen met een gieter, maar het neerzetten van een sproeier is natuurlijk veel makkelijker. Zwenksproeiers zijn uitermate geschikt om rechthoekige of vierkante oppervlaktes te besproeien. Veel zwenksproeiers zijn instelbaar op sproeibreedte of sproeilengte, of juist allebei. Hierdoor zijn de sproeiers instelbaar op ieder gewenst oppervlakte. 

Alles op het gebied van zwenksproeiers voor tuinberegening bestelt u eenvoudig online op Tuinartikeltotaal.nl. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Zwenksproeier kopen

Heeft u een grote tuin en wilt u graag op een eenvoudige en efficiënte manier uw planten water geven? Dan is een sproeier ondenkbaar. Onder sproeiers bestaan er verschillen. Zo zijn er sproeiers die in een cirkel sproeien, ookwel cirkelsproeier genoemd. Of sectorsproeiers, die geschikt zijn voor grotere oppervlaktes, maar je hebt ook de zwenksproeier. Een zwenksproeier sproeit het water in een rechthoekige oppervlakte. De sproeiers van Gardena en Talen Tools zijn van hoogwaardige kwaliteit en staan garant voor een lang levensduur. Verkrijgbaar in verschillende varianten voor verschillende sproeioppervlaktes. 

Bestel een zwenksproeier snel en veilig bij ons online. Wij bezorgen alles voor de beregening van uw tuin op het door opgegeven en gewenst afleveradres.