9.0 / 10

EIFFEL DECO FLAME HEATER RVS LOOK

Deze decoratieve RVS flameheater is geschikt voor het verwarmen van het terras of als aanvulling in de tuin. Het is een echte sfeer item en mag eigenlijk niet ontbreken in uw tuin.

€ 439,00
Levertijd
2-4 werkdagen
Verlanglijst
Omschrijving

Eiffel Deco flame heater RVS

Deze Eiffel heater werkt op gas en is echt een eyecatcher voor op het terras. De Eiffel flame heater heeft zijn naam te danken aan de Eiffeltoren in Parijs. De heater is van RVS gemaakt en heeft een moderne en luxe uitstraling. Het is een bijzonder product en zorgt voor verfraaiing en aankleding van iedere tuin of patio. Tevens is het een uitstekende flame heater voor de horeca. U creeërt namelijk eenvoudig een gezellig sfeer buiten op het terras of plaats ze bij de entree. De dansende vlammen trekken gegarandeerd veel aandacht. 

Naast dat de gasheater sfeervol is, geeft het ook warmt af. De vlammen worden gevangen in een glazen koker en dit maakt de heater kindervriendelijk. Het kabinet van de heater zorgt ervoor dat u de gasfles netjes kunt opbergen, zodat niemand hem kan zien. Bescherm de flame heater tegen diverse weersinvloeden door deze na afkoeling af te dekken met de Eiffel beschermhoes. 

  • Afmeting: 65 x 65 x 220 cm.
  • Garantie: 1 jaar.
Specificaties
Artikelnummer2000200
Gewicht35.0000
Type terrasverwarmerFlameheater
Vermogen terrasverwarmermeer dan 5000 watt
MerkArpe
Levertermijn 2-4 werkdagen
EAN8718215630043
Ook interessant