GARDEN GRILL KOGELGRILL MAXI CREME

Prachtig creme geëmailleerde kogelgrill met een diameter van 63 cm. Op deze houtskoolbarbecue van Garden Grill bereidt u de lekkerste gerechten. 

Levertermijn: 2-4 werkdagen
GARDEN GRILL KOGELGRILL MAXI CREME kan gekocht worden in veelvoud van 1.
€ 159,00
Garden Grill

Onze voordelen

Vragen over dit product?

Productbeschrijving

Details

Garden Grill Maxi creme houtskoolbarbecue

Op zoek naar een luxe en compacte houtskoolbarbecue? Met de Garden Grill kogelgrill maxi bereid je de lekkerste stukken vlees, vis en andere barbecue gerechten. Het is het grootste model houtskoolbarbecue van Garden Grill. Met deze mooie stijlvolle barbecue kunt u zowel direct als indirect grillen. Met het ventilatierooster onder het asopvang en de regelbare ventilatie in de deksel van de barbecue kunt u eenvoudig zelf de temperatuur van de barbecue regelen. 

De Garden Grill kogelgrill Maxi zwart beschikt over 3 poten, waarvan twee poten zijn voorzien van wielen. Hierdoor kunt u de barbecue eenvoudig verplaatsen. Zet de houtskoolbarbecue op een gezellige en veilige plek in de tuin, doe het houtskool erin en steek deze aan. Het as wordt aan de onderzijde opgevangen in de asopvang, waardoor u de barbecue na afloop gemakkelijk schoon kan maken. Deze kogelgrill van Garden Grill is cremekleurig en is voorzien van de life style tekst 'Barbecue'.

  • Grillopervlak: 63 cm
  • Werkhoogte: 75 cm

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 8.3000
Breedte 65 cm
Hoogte 100 cm
Lengte 65 cm
Diameter barbecue Groter dan 60 cm
Type barbecue Houtskoolbarbecue
Materiaal Staal
Kleur Wit
Merk Garden Grill
Levertermijn 2-4 werkdagen
EAN code 8712024095345

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: GARDEN GRILL KOGELGRILL MAXI CREME