9.0 / 10

GARDEN GRILL KOGELGRILL MAXI CREME

Prachtig creme geëmailleerde kogelgrill met een diameter van 63 cm. Op deze houtskoolbarbecue van Garden Grill bereidt u de lekkerste gerechten. 

€ 159,00
Levertijd
2-4 werkdagen
Verlanglijst
Omschrijving

Garden Grill Maxi creme houtskoolbarbecue

Op zoek naar een luxe en compacte houtskoolbarbecue? Met de Garden Grill kogelgrill maxi bereid je de lekkerste stukken vlees, vis en andere barbecue gerechten. Het is het grootste model houtskoolbarbecue van Garden Grill. Met deze mooie stijlvolle barbecue kunt u zowel direct als indirect grillen. Met het ventilatierooster onder het asopvang en de regelbare ventilatie in de deksel van de barbecue kunt u eenvoudig zelf de temperatuur van de barbecue regelen. 

De Garden Grill kogelgrill Maxi zwart beschikt over 3 poten, waarvan twee poten zijn voorzien van wielen. Hierdoor kunt u de barbecue eenvoudig verplaatsen. Zet de houtskoolbarbecue op een gezellige en veilige plek in de tuin, doe het houtskool erin en steek deze aan. Het as wordt aan de onderzijde opgevangen in de asopvang, waardoor u de barbecue na afloop gemakkelijk schoon kan maken. Deze kogelgrill van Garden Grill is cremekleurig en is voorzien van de life style tekst 'Barbecue'.

  • Grillopervlak: 63 cm
  • Werkhoogte: 75 cm

Specificaties
Gewicht8.3000
Breedte65 cm
Hoogte100 cm
Lengte65 cm
Diameter barbecueGroter dan 60 cm
Type barbecueHoutskoolbarbecue
MateriaalStaal
KleurWit
MerkGarden Grill
Levertermijn 2-4 werkdagen
EAN8712024095345