9.0 / 10

GARDENA BOLLENPLANTER

De Gardena bollenplanter is een ideaal hulpmiddel wanneer u met het grootste gemak uw bloembollen wilt planten. Dankzij de hoogwaardige materialen zal u jarenlang plezier hebben van uw bollenplanter.

€ 12,99
Levertijd
3-7 werkdagen
Verlanglijst
Omschrijving

Gardena bollenplanter

Gardena bollenplanter is het ideale hulpje voor in tuin. Wanneer u de bollenplanter in de aarde steekt, maakt deze een gat waarin u uw bloembollen kunt leggen. Dankzij de automatische ontgrendeling op de handgreep laat u met het grootste gemak weer de aarde op de bollen vallen.  Dit heeft alles te maken met het speciaal uitgeruste handgreep van dit slimme hulpje. 

Daarnaast is de bollenplanter van Gardena voorzien van diepte-aanduiding. Zo kunt u met het grootste gemak de juiste plantdiepte bepalen en wordt het planten van uw bloembollen kinderspel. 

De bollenplanter van Gardena is gemaakt van hoogwaardig kwaliteitsstaal. Dankzij de Duroplast coating kunt u jarenlang plezier hebben van uw bollenplanter en is dit gereedschap ook nog eens corrosiebestendig. Gardena geeft niet voor niet 25 jaar garantie op dit tuingereedschap.

Koop uw bollenplanter van Gardena gemakkelijk en snel bij Tuinartikel Totaal.

 

Specificaties
Artikelnummer03412-20
EAN4078500341202
Levertermijn 3-7 werkdagen
Gewicht0.4900
Breedte14,4 cm
Hoogte10,7 cm
Lengte25,3 cm
MerkGardena
AandrijvingHandmatig