9.0 / 10

GARDENA CLASSIC HYDROFOORPOMP 3500/4E

Automatisch gebruik van regen- en grondwater voor tuinbesproeiing of huishoudelijk gebruik. Nominaal vermogen: 800 W Max. doorvoercapaciteit: 3.500 l/u Max. opvoerhoogte: 40 m Max. druk: 4,0 bar
€ 249,99
Levertijd
3-7 werkdagen
Verlanglijst
Omschrijving

Met de elektronische hydrofoorpompen kunt u geld besparen en het milieu beschermen. Gebruik gratis regenwater of bronwater voor de besproeiing van uw tuin of gebruik het in huis om het toilet door te spoelen of voor de wasmachine. De geïntegreerde elektronica activeert de robuuste elektronische hydrofoorpomp bij waterbehoefte en schakelt de pomp daarna weer uit.

De compacte GARDENA elektronische hydrofoorpomp Classic 3500/4E met een nominaal vermogen van 800 W, een maximale doorvoercapaciteit van 3.500 l/h en een max. druk van 4,0 bar is bij uitstek geschikt voor mobiel en stationair gebruik – waar u maar wilt. De bediening is eenvoudig, probleemloos en comfortabel.

Dankzij de ergonomische draaggreep, kunt u de hydrofoorpomp eenvoudig vervoeren, in werking stellen met een druk op de knop en gebruik maken van de vele functies. De reden voor deze snelle, probleemloze ingebruikname: De innovatieve geïntegreerde terugslagklep garandeert snel aanzuigen! En er is nog een handige functie: Het innovatieve geïntegreerde programma voor kleine hoeveelheden zorgt voor een probleemloze werking zelfs bij zeer geringe waterbehoefte, bijvoorbeeld met moderne wasmachines of druppelbevloeiingssystemen.

De pomp beschikt ook over een fout diagnosesysteem. Zelfs de kleinste fouten, veroorzaakt door bijv. een lekkende kraan, lekkende stortbak of aanzuigproblemen, worden duidelijk weergegeven via een knipperend LED lampje met verschillende frequenties afhankelijk van de status. Op deze manier kan er gericht gehandeld worden, mocht zich een probleem voordoen.

De droogloopbeveiliging voorkomt beschadiging van de pomp bij het uitblijven van doorvoermedium. Voor een krachtige en geluidsarme werking zijn uitsluitend hoogwaardige materialen geïnstalleerd in de pomp. Een onderhoudsvrije condensatormotor met thermische veiligheidsschakelaar brengt het water efficiënt naar de gewenste locatie via een jet pompsysteem.

De pomp heeft een grote vulopening om de pomp voor de ingebruikname eenvoudig te vullen. De rubber voetjes zorgen dat het apparaat stevig staat en loopt met weinig geluid en trillingen. Een groot fijnmazig filter is geïnstalleerd in de elektronische hydrofoorpomp om deze te beschermen tegen zand en vervuiling. Een extern voorzetfilter is daardoor niet nodig.

Bij kans op vorst, kan de pomp eenvoudig worden geleegd met de wateraftapschroef.

Praktisch: Via de QR code op de pomp verkrijgt u meer gedetailleerde informatie en kunt u een video met productvoordelen van een elektronische hydrofoorpomp bekijken. Daarnaast kunt u video’s bekijken over een probleemloze ingebruikname, hoe u uw apparaat correct opslaat en waardevolle tips krijgen over aanzuigproblemen. Op deze manier, bent u volledig op de hoogte van de langdurige en storingsvrije werking van uw elektronische hydrofoorpomp.

Vermogen 800 W
Max. toevoercapaciteit 3500 l/u
Maximale druk 4 bar
Max. aanzuiging bij zelfaanzuiging 8 m
Max. toevoer kop 40 m
Toevoerrotor Straal
Gewicht 8,1 kg
Kabellengte 1,5 m
Type voedingskabel H07 RNF
Elektrische beschermingsklasse IP X4
Specificaties
Artikelnummer1757-20
EAN4078500004527
Levertermijn 3-7 werkdagen
Gewicht10.0000
MerkGardena