GARDENA WATERTIMER FLEXCONTROL

Maximaal 3 besproeiingsprogramma's per dag.
Sproeitijd instelbaar van 1 - 120 minuten.
Levertermijn: 3-7 werkdagen
GARDENA WATERTIMER FLEXCONTROL kan gekocht worden in veelvoud van 1.
€ 59,99
Gardena

Onze voordelen

Vragen over dit product?

Productbeschrijving

Details

De GARDENA FlexControl vereenvoudigt de tuinbesproeiing voor u, bijvoorbeeld bij het gebruik van sproeiers, een druppelsysteem zoals het GARDENA Micro-Drip-System of het GARDENA Sprinklersystem. De besproeiingscomputer wordt direct op de kraan aangesloten en bestuurt de besproeiing betrouwbaar volgens de geselecteerde starttijd en tijdsduur. Dit betekent dat u zich geen dag meer zorgen hoeft te maken over de besproeiing, ook niet als u op vakantie bent.
 
Handig: afneembaar bedieningspaneel zodat u de instellingen eenvoudig kunt wijzigen. Duidelijk display: de heldere layout van het LCD display toont de geselecteerde instellingen, bijvoorbeeld weekdag, besproeiingsfrequentie etc. Programmeren is intuïtief en bijzonder eenvoudig. Selecteer de starttijd, duur en frequentie door de draaiknop en toetsen te gebruiken. Extra flexibiliteit: u kunt ook de specifieke weekdagen die u wenst selecteren. Plaats daarna het bedieningspaneel weer terug. Als u de instellingen heeft aangepast, zal de computer de besproeiingsprocedure exact volgens uw wensen uitvoeren. En u kunt genieten van uw vrije tijd!
 
Met een 9 V alkaline batterij (niet meegeleverd), functioneert uw FlexControl betrouwbaar gedurende ongeveer één jaar. Als de batterij bijna leeg is, wordt dit getoond op het display. Zo weet u op tijd wanneer de batterij vervangen moet worden. De FlexControl biedt ook de mogelijkheid om een regensensor of bodemvochtigheidssensor aan te sluiten. Dit heeft een groot voordeel: als het regent of als de grond al vochtig genoeg is, wordt het besproeiingsprogramma afgebroken of niet uitgevoerd, waardoor kostbaar water wordt bespaard.
 
Besproeiingen per dag 3
Besproeiingsduur 0u 1min - 1u 59min
Besproeiings frequentie iedere 2e, 3e dag of individuele selectie van de besproeiingsdagen
Sensor connectie
Energievoorziening 1 x 9 V alkaline batterij (niet meegeleverd)
Draad Voor kranen met 26.5 mm (G 3/4) en 33.3 mm (G1) draad
Werkdruk 0,5-12 bar

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 1.0000
Merk Gardena
Levertermijn 3-7 werkdagen
EAN code 4078500186681

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: GARDENA WATERTIMER FLEXCONTROL

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten