GARDENA WATERTIMER SELECTCONTROL

Maximaal 3 besproeiingsprogramma's per dag.
Sproeitijd instelbaar van 1 - 179 minuten.
Levertermijn: 3-7 werkdagen
GARDENA WATERTIMER SELECTCONTROL kan gekocht worden in veelvoud van 1.
€ 69,99
Gardena

Onze voordelen

Vragen over dit product?

Productbeschrijving

Details

De GARDENA SelectControl biedt bruikbare besproeiingssuggesties voor vijf typische tuinsectoren zoals gazon, moestuin, heg, potplanten en bloembed. De besproeiingscomputer vereenvoudigt de tuinbesproeiing voor u, bijvoorbeeld bij het gebruik van sproeiers, een druppelsysteem zoals het GARDENA Micro-Drip-System of het GARDENA Sprinklersystem. De computer stuurt de besproeiing betrouwbaar aan in overeenstemming met de programmeringssuggesties, die u echter eenvoudig kunt wijzigen als uw wensen of ervaringen afwijken van de voorgestelde suggesties. Eenmaal geprogrammeerd, hoeft u zich over de besproeiing geen zorgen meer te maken, ook niet als u op vakantie bent.

Handig: afneembaar bedieningspaneel zodat u eenvoudig de gewenste instellingen kunt invoeren door op de toetsen te drukken. Duidelijk display: de geselecteerde instellingen worden op een duidelijk gestructureerd LCD display getoond en de instellingen voor de starttijd van de besproeiing, duur en frequentie kunnen worden opgeroepen en achtereenvolgens worden gewijzigd. Nadat u de instellingen aan uw wensen heeft aangepast, zal de computer de besproeiingsprocedure exact volgens uw wensen uitvoeren. En u kunt genieten van uw vrije tijd!

Met een 9 V alkaline batterij (niet meegeleverd), functioneert uw SelectControl betrouwbaar gedurende ongeveer één jaar. Als de batterij bijna leeg is, wordt dit getoond op het display. Zo weet u op tijd wanneer de batterij vervangen moet worden. De SelectControl biedt ook de mogelijkheid om een regensensor of bodemvochtigheidssensor aan te sluiten. Dit heeft een groot voordeel: als het regent of als de grond al vochtig genoeg is, wordt het besproeiingsprogramma afgebroken of niet uitgevoerd, waardoor kostbaar water wordt bespaard.

Slim: gebruik het sensor programma en een bodemvochtigheidssensor, waarbij de vochtigheid van de bodem ’s nachts wordt gemeten, zodat de besproeiing direct opgestart kan worden als de grond droog is en er weinig water door verdamping verloren gaat.

 

Besproeiingen per dag 3
Besproeiingsduur 0u 1min - 2u 59min
Besproeiings frequentie iedere 24 uur, iedere 2e, 3e of 7e dag
Sensor connectie
Energievoorziening 1 x 9 V alkaline batterij (niet meegeleverd)
Draad Voor kranen met 26.5 mm (G 3/4) en 33.3 mm (G1) draad
Werkdruk 0,5-12 bar
 
 

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 1.0000
Merk Gardena
Levertermijn 3-7 werkdagen
EAN code 4078500187404

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: GARDENA WATERTIMER SELECTCONTROL

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten