GARDENMAXX TUINHAARD AMAYO 150 CORTEN

Strak vormgegeven tuinhaard gemaakt van cortenstaal. Afmetingen: 35x35x160 cm.
Normale prijs € 375,00 Speciale prijs € 349,00
Levertijd
2-4 werkdagen
Verlanglijst
Omschrijving

De Tuinhaard Amayo Corten van Gardenmaxx is een mooie moderne tuinhaard met een strak design, u kunt hiermee genieten van een authentiek haardvuur op uw eigen terras.

Cortenstaal is een bijzonder metaal, het vormt aan de oppervlakte een oxidelaag (roestlaag) die het materiaal beschermt tegen invloeden van buiten. Veel kunstenaars gebruiken Cortenstaal als materiaal voor objecten voor buiten!
Cortenstaal roest niet door, de oxidelaag vormt een mooie roodbruine laag en stopt het verder roesten. De buitenhaarden zijn in het begin staalkleurig maar verkleuren al snel naar oranje tot donkerbruin. 
Dankzij de hitte van het stoken verkrijgt de haard specifieke warme kleuren. Het staal geeft haar warmte maximaal aan de omgeving  en biedt op uw terras een aangename temperatuur om optimaal te kunnen genieten van het buitenleven.

Deze basis van deze tuinhaard is een volledig gelaste constructie van 1,6 mm dik staal. Een extra dikke stalen onderplaatgeeft de kachel een duurzaam karakter en goede bescherming.  

De haard is uitgevoerd met een groot rookkanaal om de rook af te voeren. Het rooster is uitneembaar en ook de asopvangbak is uitneembaar.

Afmetingen: 35X35x160 cm

Gewicht: 41 KG

Specificaties
Gewicht44 kg
KleurCorten
Type terrasverwarmerTuinhaard
Materiaal tuinhaardStaal
MerkGardenmaxx
Levertermijn2-4 werkdagen