GARDENMAXX TUINHAARD MASAYA CORTEN

Strak vormgegeven tuinhaard gemaakt van cortenstaal. Afmetingen: Ø35 x 122 cm LEVERBAAR VANAF 30-9-2017
Normale prijs € 199,00 Speciale prijs € 179,00
Levertijd
Tijdelijk uitverkocht
Verlanglijst
Omschrijving

De Tuinhaard Masaya Corten van Gardenmaxx is een mooie moderne tuinhaard met een strak design, u kunt hiermee genieten van een authentiek haardvuur op uw eigen terras.

Cortenstaal is een bijzonder metaal, het vormt aan de oppervlakte een oxidelaag (roestlaag) die het materiaal beschermt tegen invloeden van buiten. Veel kunstenaars gebruiken Cortenstaal als materiaal voor objecten voor buiten!
Cortenstaal roest niet door, de oxidelaag vormt een mooie roodbruine laag en stopt het verder roesten. De buitenhaarden zijn in het begin staalkleurig maar verkleuren al snel naar oranje tot donkerbruin. 
Dankzij de hitte van het stoken verkrijgt de haard specifieke warme kleuren. Het staal geeft haar warmte maximaal aan de omgeving  en biedt op uw terras een aangename temperatuur om optimaal te kunnen genieten van het buitenleven.

Deze basis van deze tuinhaard is een volledig gelaste constructie van 1,6 mm dik staal. Een extra dikke stalen onderplaat geeft de kachel een duurzaam karakter en goede bescherming.  

Afmetingen: Ø 35 x 122 cm

Gewicht: 18 KG

Specificaties
Gewicht20 kg
KleurCorten
Type terrasverwarmerTuinhaard
Materiaal tuinhaardStaal
MerkGardenmaxx
LevertermijnTijdelijk uitverkocht