Actie

GARDENMAXX TUINHAARD PULAR XL CORTEN

Strak vormgegeven tuinhaard gemaakt van cortenstaal.
Afmetingen: 54x43x150 cm.
Levertermijn: 2-4 werkdagen
GARDENMAXX TUINHAARD PULAR XL CORTEN kan gekocht worden in veelvoud van 1.

Normale prijs: € 329,00

Tuinartikeltotaal prijs € 299,00

Gardenmaxx

Onze voordelen

Vragen over dit product?

Productbeschrijving

Details

De Tuinhaard Pular XL Corten van Gardenmaxx is een mooie moderne tuinhaard met een strak design, u kunt hiermee genieten van een authentiek haardvuur op uw eigen terras.

Cortenstaal is een bijzonder metaal, het vormt aan de oppervlakte een oxidelaag (roestlaag) die het materiaal beschermt tegen invloeden van buiten. Veel kunstenaars gebruiken Cortenstaal als materiaal voor objecten voor buiten!
Cortenstaal roest niet door, de oxidelaag vormt een mooie roodbruine laag en stopt het verder roesten. De buitenhaarden zijn in het begin staalkleurig maar verkleuren al snel naar oranje tot donkerbruin. 
Dankzij de hitte van het stoken verkrijgt de haard specifieke warme kleuren. Het staal geeft haar warmte maximaal aan de omgeving  en biedt op uw terras een aangename temperatuur om optimaal te kunnen genieten van het buitenleven.

Deze basis van deze tuinhaard is een volledig gelaste constructie van 1,6 mm dik staal. Een extra dikke stalen onderplaat geeft de kachel een duurzaam karakter en goede bescherming.  

Onderin de haard bevindt zich de houtopslag, waardoor u altijd nieuwe houtblokken binnen handbereik heeft. De haard is uitgevoerd met een groot rookkanaal om de rook af te voeren.

Afmetingen: 54x43x150 cm

Gewicht: 26 KG

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 28.0000
Kleur Corten
Type terrasverwarmer Tuinhaard
Merk Gardenmaxx
Levertermijn 2-4 werkdagen

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: GARDENMAXX TUINHAARD PULAR XL CORTEN