Actie

GARDENMAXX TUINHAARD RENGO CORTEN

Strak vormgegeven tuinhaard gemaakt van cortenstaal.
Afmetingen: Ø31 x 120 cm
Levertermijn: 2-4 werkdagen
GARDENMAXX TUINHAARD RENGO CORTEN is available for purchase in increments of 1

Normale prijs: € 199,00

Tuinartikeltotaal prijs € 169,00

Gardenmaxx

Onze voordelen

Vragen over dit product?

Productbeschrijving

Details

De Tuinhaard Rengo Corten van Gardenmaxx is een mooie moderne tuinhaard met een strak design, u kunt hiermee genieten van een authentiek haardvuur op uw eigen terras.

Cortenstaal is een bijzonder metaal, het vormt aan de oppervlakte een oxidelaag (roestlaag) die het materiaal beschermt tegen invloeden van buiten. Veel kunstenaars gebruiken Cortenstaal als materiaal voor objecten voor buiten!
Cortenstaal roest niet door, de oxidelaag vormt een mooie roodbruine laag en stopt het verder roesten. De buitenhaarden zijn in het begin staalkleurig maar verkleuren al snel naar oranje tot donkerbruin. 
Dankzij de hitte van het stoken verkrijgt de haard specifieke warme kleuren. Het staal geeft haar warmte maximaal aan de omgeving  en biedt op uw terras een aangename temperatuur om optimaal te kunnen genieten van het buitenleven.

Deze basis van deze tuinhaard is een volledig gelaste constructie van 1,6 mm dik staal. Een extra dikke stalen onderplaat geeft de kachel een duurzaam karakter en goede bescherming.  

Onderin de haard bevindt zich de houtopslag, waardoor u altijd nieuwe houtblokken binnen handbereik heeft. De haard is uitgevoerd met een groot rookkanaal om de rook af te voeren.

Afmetingen: Ø31 x 120 cm

Gewicht: 11 KG

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Kleur Corten
Merk Gardenmaxx
Levertermijn 2-4 werkdagen
EAN code Nee

Reviews

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: GARDENMAXX TUINHAARD RENGO CORTEN