Actie

GARDENMAXX TUINHAARD TACORA 200 CORTEN

Strak vormgegeven tuinhaard gemaakt van cortenstaal.
Afmetingen: 38x38x200 cm.
Levertermijn: 2-4 werkdagen
GARDENMAXX TUINHAARD TACORA 200 CORTEN is available for purchase in increments of 1

Normale prijs: € 475,00

Tuinartikeltotaal prijs € 439,00

Gardenmaxx

Onze voordelen

Vragen over dit product?

Productbeschrijving

Details

De Tuinhaard Tacora Corten van Gardenmaxx is een mooie moderne tuinhaard met een strak design, u kunt hiermee genieten van een authentiek haardvuur op uw eigen terras.

Cortenstaal is een bijzonder metaal, het vormt aan de oppervlakte een oxidelaag (roestlaag) die het materiaal beschermt tegen invloeden van buiten. Veel kunstenaars gebruiken Cortenstaal als materiaal voor objecten voor buiten!
Cortenstaal roest niet door, de oxidelaag vormt een mooie roodbruine laag en stopt het verder roesten. De buitenhaarden zijn in het begin staalkleurig maar verkleuren al snel naar oranje tot donkerbruin. 
Dankzij de hitte van het stoken verkrijgt de haard specifieke warme kleuren. Het staal geeft haar warmte maximaal aan de omgeving  en biedt op uw terras een aangename temperatuur om optimaal te kunnen genieten van het buitenleven.

Deze basis van deze tuinhaard is een volledig gelaste constructie van 1,6 mm dik staal. Een extra dikke stalen onderplaatgeeft de kachel een duurzaam karakter en goede bescherming.  

De haard is uitgevoerd met een groot rookkanaal om de rook af te voeren. De haard beschikt ook over een dubbele wand, waardoor de warmte beter geleid wordt.
 Het rooster is uitneembaar en ook de asopvangbak is uitneembaar.

Afmetingen: 38X38x200 cm

Gewicht: 53 KG

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Kleur Corten
Merk Gardenmaxx
Levertermijn 2-4 werkdagen
EAN code Nee

Reviews

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: GARDENMAXX TUINHAARD TACORA 200 CORTEN