KWEEKBAKSET INCLUSIEF GROEIMEDIUM

Kweekbakset van soepel kunststof met tray van steekschuim.
Afmetingen: 35x23,5x11 cm
Levertermijn: 1-2 werkdagen
KWEEKBAKSET INCLUSIEF GROEIMEDIUM kan gekocht worden in veelvoud van 1.
€ 12,65
Nature

Onze voordelen

Vragen over dit product?

Productbeschrijving

Details

Deze kweekbakset is gemaakt van soepel kunststof en is uitgevoerd met een platte bodem, inclusief bijbehorende tray van steekschuim (groeimedium) dat onderverdeeld is in 7 rijen met elk 11 vakjes en een transparante deksel.

Voordelen van de kweekbakset met goeimedium: Versnelde ontkieming

Het toegeapste groeimedium van steekschuim wordt erg vaak toegepast in de groenteteelt, tuinbouw en teelt van tropische planten. Elk vakje heeft een voorgesneden vorm die speciaal werd ontwikkeld om de celstructuur van de jonge wortels over te nemen.

Het steekschuim heeft een erg hoog vochthoudend vermogen ( 4 tot 5 keer het eigen gewicht), wat betekent dat de kweekbak op een homogene en makkelijke manier van water kan worden voorzien. Het poreuze groeimedium verschaft eveneens de nodige voedingsstoffen voor de ontwikkeling van de zaden.

Het steekschuim houdt de pH-waarde in evenwicht, wat zorgt voor een goede ontwikkeling van de wortels van de jonge plant.

De jonge plant kan zich in een steriel milieu ontwikkelen doordat het groeimedium gegarandeerd vrij is van parasieten, wat bijvoorbeeld voor turf niet het geval is.

Afmetingen: 35 x 23,5 x 11 cm

Extra informatie

Extra informatie

Gewicht 1.0000
Merk Nature
Levertermijn 1-2 werkdagen
EAN code 8711338202166

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: KWEEKBAKSET INCLUSIEF GROEIMEDIUM