9.0 / 10

Kweken

Bij Tuinartikel Totaal vindt u alles wat u nodig kunt hebben voor het kweken en beschermen van uw eigen planten. Voor de rasechte tuinierder met groene vingers. Waarom groenten en fruit kopen, als u ze zelf ook kunt kweken? Lekker, gezond, gegarandeerd vers en ook nog eens duurzaam.

Bestel uw favoriete kweekproducten gemakkelijk online op Tuinartikel Totaal.  

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

118 producten

 1. CLEANER & PROTECTOR
  CLEANER & PROTECTOR
  € 30,50
 2. ROYAL WELL SWEET BASIL WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  ROYAL WELL SWEET BASIL
  € 259,00
 3. WATERSCHOTEL 39 CM WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  WATERSCHOTEL 39 CM
  € 3,19
 4. WATERSCHOTEL 33 CM WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  WATERSCHOTEL 33 CM
  € 2,35
 5. WATERSCHOTEL 23 CM WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  WATERSCHOTEL 23 CM
  € 1,05
 6. WATERSCHOTEL 20 CM WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  WATERSCHOTEL 20 CM
  € 0,95
 7. WATERSCHOTEL 17 CM WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  WATERSCHOTEL 17 CM
  € 0,69
  Niet op voorraad
 8. TUINPLANTCONTAINER SET 3 STUKS WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  TUINPLANTCONTAINER SET 3 STUKS
  Normale prijs € 2,99 Speciale prijs € 2,25
 9. TUINPLANTCONTAINER SET 4 STUKS WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  TUINPLANTCONTAINER SET 4 STUKS
  Normale prijs € 2,99 Speciale prijs € 2,25
 10. OPPOTTAFEL WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  OPPOTTAFEL
  € 99,95
 11. TUINTUNNEL NATURE 13 M2 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  TUINTUNNEL NATURE 13 M2
  € 649,00
 12. TUINKAS NATURE 4 M2 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  TUINKAS NATURE 4 M2
  € 299,00
 13. TOMATENKAS WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  TOMATENKAS
  € 69,95
 14. TOMATENVLIESHOEZEN WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  TOMATENVLIESHOEZEN
  € 11,45
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

118 producten

Alles om uw eigen planten te kweken

Of u nu een beginner of een doorgewinterde tuinder bent. Vol verwachtingen worden de zaadjes in de grond gestopt, niets is mooier dan eigen planten te zien bloeien. Dit kan makkelijk met alle kweekspullen uit ons assortiment. Bij Tuinartikeltotaal vindt u echt alles om uw eigen producten te kweken. Van kweekpotten tot aan kweekbakken en kweekkas. Iedereen kan kweken. In elke tuin en op elke balkon. Bovendien is er niks leuker dan koken met je eigen oogst. Met 10 vierkante meter en een paar uur tuinieren in de kweek, kunt u bijna een heel jaar diverse groentes op tafel zetten. Niet alleen lekker, maar ook gezond. Vergeet uw gewas niet te beschermen met afdekvlies of moestuinfolie. 

Kweekpotten, -bakken en -bedden

Voor het kweken van uw eigen groenten, fruit en kruiden hebben wij verschillende mogelijkheden. U kunt gaan voor een kweekpot of stekpot. Gemaakt van thermogevormde kunstof en bevat een afwateringsopening in de bodem. Handig om neer te zetten in uw kweekkas of in een zaaitray. Daarnaast hebben wij ook verschillende kweekbakken in ons assortiment. Compacte kweekbakken met ventilatie en enkele bevatten een handige uitduwmat. Perfect om overmatige bewatering te voorkomen. Onze kweektafels en kweekbedden zijn geschikt voor in de tuin, maar eenkweektafel kunt u eventueel ook op uw balkon plaatsen. 

Van kleine tot grotere kweekkassen

Naast het hebben van kweekpotten en -bakken is het handig om een kweekkas te hebben. Een kweekkas wordt niet alleen gebruikt om uw zaailingen in te laten groeien, maar biedt ook bescherming tegen weersinvloeden, vogels en ongedierte. Met een kweekkas kunt u ook buiten het seizoen om blijven genieten van uw eigen gekweekte groene en fruit. Onze kweekkassen zijn in verschillende formaten leverbaar. Van kleine kweekkassen voor op het terras of balkon tot aan grote tuinkassen. 

Groei- en afdekvliezen

Met onze afdekvliezen dekt u de zaailingen in uw moestuin af. U voorkomt dat vogels en andere dieren kunnen genieten van uw oogst. Een afdekvlies is licht doorlatend en versterkt hiermee het kweekkas-effect. Uw zaailingen zullen zich sneller ontkiemen en de groei zal gestaagd doorgaan. Als gewasbescherming van uw tomaten hebben wij speciale tomatenvlieshoezen. Dek uw tomaten af met de vlieshoes en uw tomaten zijn beschermd tegen vorst en vogels. Met folietunnel biedt u tevens uw jonge plantjes en zaailingen bescherming. Zorgt voor een optimale circulatie van lucht is tevens makkelijk te installeren. 

Heeft u moeite met het vinden van de juiste benodigdheden? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.