Kweken

Alle benodigdheden om uw planten op te kweken of te beschermen kunt u vinden bij Tuinartikel Totaal. Bij het kweken van planten heeft u diverse benodigdheden nodig om verzekerd te zijn van een goede start van uw plant. Of het nu gaat om een kweekbak of een volledige tuinkas. Om uw planten of zelfs tuinmeubels te beschermen zijn er diverse producten in het assortiment die ervoor zorgen dat ze beschermt blijven tegen verschillende weersinvloeden.

Bestel uw favoriete kweekbenodigdheden eenvoudig en veilig online op Tuinartikeltotaal.nl. 

Items 1 to 24 of 137 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Items 1 to 24 of 137 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Alles om te kweken

Uw eigen groenten, fruit en kruiden kweken en oogsten? Dit kan makkelijk met alle kweekspullen uit ons assortiment. Bij Tuinartikeltotaal vindt u echt alles om uw eigen producten te kweken. Van kweekpotten tot aan kweekbakken en kweekkas. Iedereen kan kweken. In elke tuin en op elke balkon. Bovendien is er niks leuker dan koken met je eigen oogst. Met 10 vierkante meter en een paar uur tuinieren in de kweek, kunt u bijna een heel jaar diverse groentes op tafel zetten. Niet alleen lekker, maar ook gezond. Vergeet uw gewas niet te beschermen met afdekvlies of moestuinfolie. 

Kweekpotten, -bakken en -bedden

Voor het kweken van uw eigen groenten, fruit en kruiden hebben wij verschillende mogelijkheden. U kunt gaan voor een kweekpot of stekpot. Gemaakt van thermogevormde kunstof en bevat een afwateringsopening in de bodem. Handig om neer te zetten in uw kweekkas of in een zaaitray. Daarnaast hebben wij ook verschillende kweekbakken in ons assortiment. Compacte kweekbakken met ventilatie en enkele bevatten een handige uitduwmat. Perfect om overmatige bewatering te voorkomen. Onze kweektafels en kweekbedden zijn geschikt voor in de tuin, maar eenkweektafel kunt u eventueel ook op uw balkon plaatsen. 

Van kleine tot grotere kweekkassen

Naast het hebben van kweekpotten en -bakken is het handig om een kweekkas te hebben. Een kweekkas wordt niet alleen gebruikt om uw zaailingen in te laten groeien, maar biedt ook bescherming tegen weersinvloeden, vogels en ongedierte. Met een kweekkas kunt u ook buiten het seizoen om blijven genieten van uw eigen gekweekte groene en fruit. Onze kweekkassen zijn in verschillende formaten leverbaar. Van kleine kweekkassen voor op het terras of balkon tot aan grote tuinkassen. 

Groei- en afdekvliezen

Met onze afdekvliezen dekt u de zaailingen in uw moestuin af. U voorkomt dat vogels en andere dieren kunnen genieten van uw oogst. Een afdekvlies is licht doorlatend en versterkt hiermee het kweekkas-effect. Uw zaailingen zullen zich sneller ontkiemen en de groei zal gestaagd doorgaan. Als gewasbescherming van uw tomaten hebben wij speciale tomatenvlieshoezen. Dek uw tomaten af met de vlieshoes en uw tomaten zijn beschermd tegen vorst en vogels. Met folietunnel biedt u tevens uw jonge plantjes en zaailingen bescherming. Zorgt voor een optimale circulatie van lucht is tevens makkelijk te installeren.