9.0 / 10

Boombakken

Bent u op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan uw tuin? Neem dan gerust een kijkje in ons boombakkenassortiment. Boombakken winden een chique jasje om de bomen in uw tuin en zorgen daarbij voor een luxueuze uitstraling. Een simpele boom wordt een echt kunstwerk met deze boombakken. 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

9 producten

Aluminium

Zoekt u een stijlvolle en tijdloze boombak voor in uw tuin? Dan is de aluminium boombak een uitstekende keuze voor u. Doordat de bovenrand van aluminium boombakken dubbel is omgezet, heeft deze een tijdloze en stijlvolle uitstraling. Deze boombak is gepoedercoat met een grondlaag en vervolgens afgewerkt met een krasvaste kleurlaag. De binnenkant van de aluminium boombbakken bevat een speciale primer. 

Cortenstaal

Past een stoere en overwoestbare boombak perfect in uw tuin? Dan bent u bij de cortenstalen boombak aan het juiste adres. Cortenstaal is sterk en weervast materiaal dat bij blootstelling aan de buitenlucht een beschermende roestlaag om zich heen creëert. Deze beschermlaag gaat verdere corrosie tegen. 

Eco-oh

Gaat u voor een flexibele en bovendien duurzame optie? Dan is de Eco-oh Flex Garden een passende mogelijkheid voor u. Met de Eco-oh Flex Garden kunt u vier verschillende boombakvormen maken, vertrekkende van één basisvorm. Deze kunt u op verschillende ondergronden (houten of betonnen terras, tuin in tuin), zelf monteren. Daarbij is de Eco-oh Flex Garden van 100% gerecycled kunststofafval gemaakt.

Polyester

Een boombak met een strakke en tijdloze uitstraling? Dan raden wij u de polyester boombak aan. Deze zijn uitgevoerd in hoogwaardig gewapend polyester, waardoor de hoeken niet uit kunnen scheuren. Ook bij de polyester boombakken is de bovenrand dubbel omgezet, wat dit type boombak een prachtige uitstraling geeft.