8.9 / 10

Plantenbakken

Boom- en plantenbakken zijn een stijlvolle toevoeging aan uw tuin. Bestel uw favoriete plantenbak eenvoudig en veilig online bij Tuinartikel Totaal.

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina
38 producten
  1. Roestversneller cortenstaal van Adezz kopen bij Tuinartikel Totaal
    ADEZZ ROESTVERSNELLER BIO
    € 39,95
Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina
38 producten

Bent u op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan uw tuin? Boom- en plantenbakken geven uw tuin een sfeervolle en luxueuze uitstraling.

Aluminium

Zoekt u een stijlvolle en tijdloze boombak voor in uw tuin? Dan is de aluminium boombak een uitstekende keuze voor u. Doordat de bovenrand van aluminium boombakken dubbel is omgezet, heeft deze een tijdloze en stijlvolle uitstraling. Deze boombak is gepoedercoat met een grondlaag en vervolgens afgewerkt met een krasvaste kleurlaag. De binnenkant van de aluminium boombbakken bevat een speciale primer. 

Cortenstaal

Past een stoere en overwoestbare boombak perfect in uw tuin? Dan bent u bij de cortenstalen boombak aan het juiste adres. Cortenstaal is sterk en weervast materiaal dat bij blootstelling aan de buitenlucht een beschermende roestlaag om zich heen creëert. Deze beschermlaag gaat verdere corrosie tegen. 

Eco-oh

Gaat u voor een flexibele en bovendien duurzame optie? Dan is de Eco-oh Flex Garden een passende mogelijkheid voor u. Met de Eco-oh Flex Garden kunt u vier verschillende boombakvormen maken, vertrekkende van één basisvorm. Deze kunt u op verschillende ondergronden (houten of betonnen terras, tuin in tuin), zelf monteren. Daarbij is de Eco-oh Flex Garden van 100% gerecycled kunststofafval gemaakt.

Polyester

Een boombak met een strakke en tijdloze uitstraling? Dan raden wij u de polyester boombak aan. Deze zijn uitgevoerd in hoogwaardig gewapend polyester, waardoor de hoeken niet uit kunnen scheuren. Ook bij de polyester boombakken is de bovenrand dubbel omgezet, wat dit type boombak een prachtige uitstraling geeft.

Plantenbak kopen

Bestel uw favoriete Aluminium, Cortenstaal, Eco-oh of Polyester plantenbak gemakkelijk online op Tuinartikeltotaal.nl. Eenvoudig besteld, snel geleverd.