Kassen

Kassen

Tuinartikel Totaal is de totale leverancier voor al uw kassen.

U kunt hier terecht voor al uw wensen op het gebied van het kweken van uw eigen groenten, kruiden en andere gewassen. Want wat is er nu leuker en lekkerder dan uw eigen groenten en kruiden kweken? Wij bieden alles op het gebied van:

Neem een kijkje in ons ruime assortiment en bestel eenvoudig uw kas bij Tuinartikeltotaal.

Items 1 to 24 of 64 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Items 1 to 24 of 64 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Broeikassen

In een broeikas kunt u vanaf het vroege voorjaar beginnen met het opkweken van uw zaden en kleine stekjes. Tuinartikel Totaal heeft diverse modelen broeikassen in het assortiment, van broeikassen met een aluminium frame en glazen afdichting van tuindersglas of veiligheidsglas tot broeikassen met een houten frame en een kunststof afdichting.

Foliekassen

Met behulp van de foliekassen van Tuinartikel Totaal kunt u van elke gewenste plek een zeer geschikte kweekstek maken. De foliekassen zijn gemakkelijk te monteren en te verplaatsen en zijn zeer voordelig geprijsd.

Folietunnels

Met de folietunnels van TuinartikelTotaal beschermt u uw jonge plantjes tegen verschillende weersinvloeden. De folietunnels zijn snel en gemakkelijk te plaatsen, waardoor u direct kunt beginnen met kweken in de volle grond.

Tuinkassen

Bij Tuinartikel Totaal bent u op het juiste adres voor uw tuinkassen. Met een tuinkas creëert een mooie vaste plek in uw tuin om uw eigen groenten, kruiden en andere gewassen te kweken. Het genot van zelf kweken wordt met de diverse tuinkassen gegarandeerd. In een tuinkas creëert u een eigen klimaat, welke u helemaal naar eigen behoefte kunt regelen. Tevens zijn uw plantjes beschermt tegen diverse weersinvloeden en vogelvraat. De tuinkassen bij Tuinartikel Totaal zijn geheel naar eigen wens af te stemmen op soort afdichting, type frame en afmeting. Hierdoor bent u verzekerd dat uw tuinkas ook echt optimaal is afgestemd op uw eisen.

Muurkassen

Heeft u minder ruimte tot uw beschikking maar wilt u toch graag uw eigen groenten, kruiden en andere gewassen kweken? Dan zijn de muurkassen van Tuinartikel Totaal iets voor u! De muurkassen zijn optimaal geschikt om tegen een muur te plaatsen. Door het gebruik van een hoge nokhoogte kun u toch planten kweken die de hoogte in groeien, zoals druiven, tomaten en komkommers. Bij de muurkassen kunt u kiezen uit diverse modellen met verschillende types frame en afdichtingen. U kunt kiezen uit een aluminium frame met glazen afdichting, zoals tuindersglas of veiligheidsglas. Ook modellen met een houten frame en kunststof afdichting behoren tot de mogelijkheden.

Patiokassen

Met de patiokassen van TuinartikelTotaal heeft u altijd een bijzonder plekje in de tuin of balkon om uw eigen gewassen in te kweken. Hierdoor kunt u zelfs op een kleine oppervlakte uw groenten, kruiden en andere gewassen al opkweken en beschermen tegen diverse weersinvloeden.

Contact met ons

Alles op het gebied van kassen kunt u meteen bestellen in de handige en zeer complete webshop. Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u advies? Bekijk onze FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen, stuur ons een e-mail of bel ons gerust op het nummer 0161-851529. Wij helpen u graag!