9.0 / 10

Kassen

Als u serieus aan het kweken bent in uw tuin, zou een kas in uw tuin een goede oplossing zijn. Bij Tuinartikel Totaal kunt u terrecht voor al uw kassen. Door de verschillende afmetingen en soorten kassen, vindt u binnen ons assortiment altijd een tuin- of kweekkas die in iedere tuin past. 

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

57 producten

 1. ROYAL WELL POTHOUDER
  ROYAL WELL POTHOUDER
  € 14,95
 2. FOLIETUNNELSET WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  FOLIETUNNELSET
  € 18,45
 3. ROYAL WELL GRONDANKERSET WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  ROYAL WELL GRONDANKERSET
  € 49,95
 4. TOMATENKAS WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  TOMATENKAS
  € 69,95
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

57 producten

Compacte broei- en patiokassen

In een broeikas en patiokas kunt u vanaf het vroege voorjaar beginnen met het opkweken van uw zaden en kleine stekjes. Tuinartikel Totaal heeft diverse modelen broeikassen in het assortiment, van broeikassen met een aluminium frame en glazen afdichting van tuindersglas of veiligheidsglas tot broeikassen met een houten frame en een kunststof afdichting. Ook de patiokassen zijn er diverse soorten en afmetingen. Op een kleiner oppervlakte kunt u uitstekend uw groenten, kruiden en andere gewassen kweken en beschermen. Ideaal voor beginnende kwekers of voor huizen met een kleinere tuin. 

Foliekassen en -tunnels

Met behulp van de een foliekas kunt van ieder gewenste plek een zeer geschikte kweekstek maken. De foliekassen zijn gemakkelijk te monteren en te verplaatsen en zijn zeer voordelig geprijsd. Met onze folietunnels beschermt u uw jonge plantjes tegen verschillende weersinvloeden. De folietunnels zijn snel en gemakkelijk te plaatsen, waardoor u direct kunt beginnen met kweken in de volle grond. 

Stevige tuinkassen

Met een tuinkas creëert een mooie vaste plek in uw tuin om uw eigen groenten, kruiden en andere gewassen te kweken. Het genot van zelf kweken wordt met de diverse tuinkassen gegarandeerd. In een tuinkas creëert u een eigen klimaat, welke u helemaal naar eigen behoefte kunt regelen. Tevens zijn uw plantjes beschermt tegen diverse weersinvloeden en vogelvraat. De tuinkassen bij Tuinartikel Totaal zijn geheel naar eigen wens af te stemmen op soort afdichting, type frame en afmeting. Hierdoor bent u verzekerd dat uw tuinkas ook echt optimaal is afgestemd op uw eisen.

Muurkas voor tegen de muur

Heeft u minder ruimte tot uw beschikking maar wilt u toch graag uw eigen groenten, kruiden en andere gewassen kweken? Dan zijn de muurkassen van Tuinartikel Totaal iets voor u! De muurkassen zijn optimaal geschikt om tegen een muur te plaatsen. Door het gebruik van een hoge nokhoogte kun u toch planten kweken die de hoogte in groeien, zoals druiven, tomaten en komkommers. Bij de muurkassen kunt u kiezen uit diverse modellen met verschillende types frame en afdichtingen. U kunt kiezen uit een aluminium frame met glazen afdichting, zoals tuindersglas of veiligheidsglas. Ook modellen met een houten frame en kunststof afdichting behoren tot de mogelijkheden.

Met een eigen kas in uw tuin kunt u het hele jaar door genieten van uw eigen gekweekte producten. Bij Tuinartikel Totaal vindt u een ruim assortiment met diverse soorten en formaten kassen. Indien u advies nodig heeft of vragen heeft, dan kunt u gerust contact met ons opnemen.