Broeikassen

Met onze compacte broeikassen kunt u gemakkelijk uw eigen groente kweken. Ideaal voor beginnende, gevorderde en hobbykwekers. Door de afmetingen van onze broeikassen heeft iedere tuin ruimte voor een eigen kas. Kweek en bescherm uw gewassen in een broeikas. De kassen zijn gebruiksvriendelijk en geschikt tegen verschillende weersinvloeden. 

Een broeikas bestellen doet u eenvoudig online op Tuinartikelttotaal.nl. 

7 Item(s)

per pagina

7 Item(s)

per pagina

Kweken met een broeikas

Begint u het liefst al vroeg in het voorjaar met kweken? Dan is een broeikas zeer geschikt! In een broeikas kweekt u uw gewassen in de volle grond. Iedere zonnestraal wordt opgevangen en uw gewas wordt beschermd tegen vervelende weersinvloeden. Het jonge gewas krijgt in een broeikas een uitstekend klimaat om te groeien. Onze broeikassen zijn uitgerust met opklapbare deksels aan de bovenzijde, zodat u uw gewas goed kan beluchten. 

Broeikas kopen

Binnen ons assortiment vindt u broeikassen van Royal Well in verschillende afmetingen en gemaakt van verschillend materiaal. Wij hebben bijvoorbeeld broeikassen van aluminium en hout met een kunststof of glazen afdichting. De kassen kunt u gemakkelijk zelf monteren en staan garant voor veel kweekplezier. 

Geniet het hele jaar door van uw zelf gekweekte groente en bestel uw favoriete broeikas veilig en gemakkelijk bij ons online. Wij bezorgen onze kassen op ieder gewenst afleveradres in Nederland, dus ook bij u thuis!