Foliekassen

Kweekt u graag uw eigen groente, fruit en kruiden? Met onze foliekassen kunt u van elke gewenste plek een zeer geschikte kweekstek maken. Ideaal voor de beginnende kweker en om al vroeg in het voorjaar te beginnen met kweken. Al onze foliekassen zijn zeer gemakkelijk te monteren en vragen weinig onderhoud. 

Bij Tuinartikel Totaal koopt u uw favoriete foliekas tegen een scherpe prijs. Bestel eenvoudig en veilig online op Tuinartikeltotaal.nl en wij bezorgen uw kas op ieder gewenst afleveradres in Nederland. 

8 Item(s)

per pagina

8 Item(s)

per pagina

Foliekassen

Een foliekas neemt weinig ruimte in en is ideaal voor de beginnende kweker. Dit type kas laat veel licht door en heeft een hoog luchtingsvermogen. Vergeleken met een tuinkas of een muurkas neemt de foliekas minder ruimte in en biedt ook de mogelijkheid om eenvoudig opgebouwd en weer afgebroken te worden. U vindt bij ons onder meer foliekassen van het toonaangevende merk Royal Well, waaronder de CornSaladApple Mint en TastyTomato

In ons assortiment bieden wij veel verschillende formaten foliekassen aan. Zo leveren wij foliekassen van slechts 60 x 60 x 40/70 cm, maar ook kassen van 200 x 300 x 200 cm. 

Uw foliekas eenvoudig zelf monteren

Het grote voordeel van een foliekas is dat deze ieder moment kan worden afgebroken en kan worden verplaatst als dat nodig is. De kas wordt geleverd met een frame dat in elkaar gezet dient te worden door middel van in elkaar te schuiven buizen en het folieframe. Per type foliekas verschilt het materiaal waar het frame van gemaakt is. Dit kan verschillen van kunststof tot metaal. Indien u besluit geen gebruik te maken van de kas, of de kas moet tijdelijk verplaatst worden, dan kan deze eenvoudig worden afgebroken. 

Inrichting en accessoires voor uw kas

Voor de grotere foliekassen kan het erg prettig zijn en veel extra ruimte opleveren als er tafels en andere accessoires worden toegevoegd. Ook daarvoor kunt u terecht bij Tuinartikel Totaal. Heeft u accessoires nodig voor uw foliekas of ander type kas? Bekijk ons assortiment tuinkas onderdelen & accessoires.

Bestel uw favoriete kas eenvoudig en veilig bij ons online. Wij leveren op ieder gewenst afleveradres in Nederland, dus ook bij u thuis of de direct bij uw volkstuin.