8.9 / 10

Foliekassen

Met onze foliekassen kunt u van elke gewenste plek een zeer geschikte kweekstek maken. Ideaal voor de beginnende kweker en om al vroeg in het voorjaar te beginnen met kweken.

 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

3 producten

Als u graag uw eigen groente, fruit en kruiden kweekt bent u bij Tuinartikel Totaal aan het juiste adres. Met onze foliekassen kunt u van elke gewenste plek een zeer geschikte kweekstek maken. Ideaal voor de beginnende kweker en om al vroeg in het voorjaar te beginnen met kweken. Al onze foliekassen zijn zeer gemakkelijk te monteren en vragen weinig onderhoud. 

Kweken in een foliekas

Een foliekas kan de ideale oplossing zijn voor de beginnende kweker, maar ook de doorgewinterde kweker kan goed aan zijn trekken komen met dit type kas. Naast kleine modellen van als 60 x 60 x 40cm bestaan er ook foliekassen van 200 x 300 x 200 cm. Kortom voor elk wat wils. Dit type kas laat veel licht door en zorgt voor een hoge beluchting. Vergeleken met een tuinkas of een muurkas neemt de foliekas minder ruimte in en biedt ook de mogelijkheid om eenvoudig opgebouwd en weer afgebroken te worden.

Voordelen van kweken in een foliekas

Het grote voordeel van een foliekas is dat deze ieder moment kan worden afgebroken en kan worden verplaatst als dat nodig is. De kas wordt geleverd met een frame dat in elkaar gezet dient te worden door middel van in elkaar te schuiven buizen en het folieframe. Per type foliekas verschilt het materiaal waar het frame van gemaakt is. Dit kan verschillen van kunststof tot metaal. Indien u besluit geen gebruik te maken van de kas, of de kas moet tijdelijk verplaatst worden, dan kan deze eenvoudig worden afgebroken. Daarnaast is de folie gemaakt gemaakt van UV werend materiaal wat uw plantjes beschermt tegen ongedierte, regen en te veel zon. Daarnaast is de kas uitgerust met luchtopeningen. Dit zorgt voor een goede ventilatie van uw plantjes. Het is ook mogelijk om met tunnelbogen en folie een overdekking te maken voor uw planten. Op deze manier is het mogelijk dat uw zelf de grote van uw foliekas te bepalen.

Inrichting en accessoires voor uw kas

Voor de grotere foliekassen kan het erg prettig zijn en veel extra ruimte opleveren als er tafels en andere accessoires worden toegevoegd. Ook daarvoor kunt u terecht bij Tuinartikel Totaal. Heeft u accessoires nodig voor uw foliekas of ander type kas? Bekijk ons assortiment tuinkas onderdelen & accessoires.

Bestel uw favoriete kas eenvoudig en veilig bij ons online. Heeft u hulp nodig? Neem gerust contact op ons. Wij helpen u graag verder!