8.9 / 10

Folietunnels

Wanneer u uw plantjes graag wilt beschermen, maar geen mogelijkheid heeft tot een kas. Dan zijn folietunnels de ideale oplossing voor u. Bij Tuinartikel Totaal vindt u folietunnels in verschillende formaten van de beste kwaliteit.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

5 producten

 1. TUINTUNNEL NATURE 13 M2 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  TUINTUNNEL NATURE 13 M2
  € 649,00
 2. FOLIETUNNELSET WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  FOLIETUNNELSET
  € 18,45
 3. ROYAL WELL GRONDANKERSET WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  ROYAL WELL GRONDANKERSET
  € 49,95
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

5 producten

Wanneer een folietunnel?

Een folietunnel beschikt over dezelfde eigenschappen als een foliekas. Maar heeft een langwerpige vorm. Hierdoor is het mogelijk om veel gewassen naast elkaar te kweken. Folietunnels zijn geschikt voor het kweken en beschermen van verschillende gewassen. De meeste folietunnels zijn gemaakt van transparante polyethyleen (LDPE) folie. Het extra verankeren van een folietunnel kan nodig zijn wanneer er extra risico op hevige wind bestaat. Omdat een folietunnel relatief licht van gewicht is, is deze ook meer gevoelig voor windschade en kan extra verankering nodig zijn. Bevestig uw folietunnels daarom goed met onze verankeringsset aan de grond. Een folietunnel is bedoeld om uw gewassen en planten te beschermen tegen vogels en diverse weersomstandigheden. Daarnaast helpt een folietunnel ook bevorderend bij het opwarmen van de bodem in het voorjaar.

Verschillende soorten folietunnels

In ons assortiment vindt u verschillende typen folietunnels. Er zijn folietunnels die laag bij de grond liggen en enkel geschikt zijn voor kleinere planten en gewassen, maar er zijn ook folietunnels met een hoogte van 220 centimeter waar u zelf naar binnen kunt lopen. Dit type folietunnel is vooral geschikt voor gewassen en planten die erg groot kunnen worden.

Heeft u moeite met het maken van een keuze? Neem gerust contact op met ons, wij helpen u graag!