Folietunnels

Folietunnels zijn geschikt voor het kweken en beschermen van verschillende gewassen. De meeste folietunnels zijn gemaakt van transparante polyethyleen (LDPE) folie. Het extra verankeren van een folietunnel kan nodig zijn wanneer er extra risico op hevige wind bestaat. Omdat een folietunnel relatief licht van gewicht is, is deze ook meer gevoelig voor wind en kan extra verankering nodig zijn. Bevestig uw folietunnels daarom goed met onze verankeringssets aan de grond. 

Uw favoriete folietunnel bestelt u eenvoudig en veilig online op Tuinartikeltotaal.nl. 

8 Item(s)

per pagina

8 Item(s)

per pagina

Folietunnels voor in de tuin

Een folietunnel is bedoeld om uw gewassen en planten te beschermen tegen vogels en diverse weersomstandigheden. Daarnaast helpt een folietunnel ook bevorderend bij het opwarmen van de bodem in het voorjaar. De folietunnels van Royal Well beschikken vaak over een UV-bestendige transparante folie. Het voordeel van folietunnels is dat deze snel en gemakkelijk te plaatsen zijn. Het folie is kwetsbaar en dus gevoelig voor windschade. Om te zorgen dat de folietunnel bij harde wind blijft staan kunt u deze het beste vastzetten met speciale grondankers

Folietunnel kopen

In ons assortiment vindt u verschillende typen folietunnels. Er zijn folietunnels die laag bij de grond liggen en enkel geschikt zijn voor kleinere planten en gewassen, maar er zijn ook folietunnels met een hoogte van 220 centimeter waar u zelf naar binnen kunt lopen. Dit type folietunnel is vooral geschikt voor gewassen en planten die erg groot kunnen worden. Een geschikte folietunnel voor in uw tuin koopt u gemakkelijk bij ons online.