Patiokassen

Voor een patiokas heeft iedere tuin of balkon wel wat ruimte vrij. Deze kassen zijn compact en gaan de hoogte in. U hoeft hierdoor geen grote ruimte in uw tuin vrij te maken. Een patiokas plaatst u gemakkelijk op het terras tegen een muur aan. Geniet van het kweken van verse kruiden en groente in uw eigen patiokas. Voorzien van een klepramen, voor de ideale beluchting van uw gewas. 

Een patiokas bestelt u eenvoudig online op Tuinartikeltotaal.nl. Snel en veilig geleverd op ieder gewenst afleveradres in Nederland. 

4 Item(s)

per pagina

4 Item(s)

per pagina

Patiokas van Royal Well

Royal Well staat bekend om haar patiokassen van hoogwaardige kwaliteit. Kweken dicht bij huis is misschien wel het leukst! De kassen zijn ideaal voor tuinen met minder ruimte of voor op het balkon. De patiokassen gaan de hoogte in en zijn zeer geschikt voor het verbouwen van uw eigen zaaigoed. Wij hebben patiokassen gemaakt van kunststof folie, aluminium of van FSC gecertificeerd hout. Gebruikvriendelijk en makkelijk te verplaatsen. Met een patiokas heeft u genoeg ruimte om uw eigen sla, groente of kruiden te kweken. 

Patiokas online bestellen

Uw favoriete patiokas bestelt u eenvoudig en veilig bij ons online. Ga snel aan de slag met het kweken