8.9 / 10

Tuinkassen

Zit het kweken van groeten, fruit en kruiden in uw vingers? Dan mag een tuinkas van Tuinartikel Totaal niet ontbreken in uw tuin. Bij bieden u diverse soorten en maten tuinkassen. Zo past in vrijwel elke tuin wel een tuinkas.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

8 producten

Tuinkas voor veel kweekplezier

Heeft u groene vingers en verbouwd u graag uw eigen groeten, fruit en kruiden? Dan mag een tuinkas niet ontbreken in uw tuin. Een tuinkas is ideaal als u in bezit bent van een grote tuin of van een volkstuin. Gemaakt van verschillend materiaal. Wij hebben bijvoorbeeld houten, aluminium of kunststof tuinkassen binnen ons assortiment. Alle kassen beschikken over een optimaal ventilatievoorziening. Uw gewas zal onder ideale omstandigheden groeien en beschermd worden. Onze tuinkassen zijn geschikt als hobbykas en u heeft gegarandeerd veel kweekplezier. 

Tuinkas van Royal Well

Een geweldige tuinkas voor iedere kweker. De tuinkassen van Royal Well staan bekend om haar hoogwaardige kwaliteit. Met deze kassen kunt u al vroeg in het voorjaar beginnen met het kweken van uw eigen zaaigoed. Uw jonge planten vangen iedere zonnestraal op en hebben de ruimte om te ontwikkelen tot een volwaardige plant. Ze worden beschermd tegen verschillende weersomstandigheden, zoals kou en wind. Heeft u de ruimte in uw tuin? Dan is een tuinkas van Royal Well zeker de moeite waard. 

Naast een prachtige tuinkas is het ook van belang dat u de juiste kweekpotten en andere kweekbenodigheden in huis heeft. Indien u vragen heeft of graag meer advies wilt, dan vragen wij u contact met ons op te nemen. Wij geven u graag advies over de verschillende mogelijkheden.