Kweekbenodigdheden

Op zoek naar kweekbenodigheden voor het kweken van uw eigen zaaigoed? Binnen ons assortiment vindt u diverse afdekfolie's, oppottafels en foliehoezen voor de bescherming van uw gewas. Met de juiste benodigheden zorgt u ervoor dat uw zaailingen onder ideale omstandigheden groeien en zich ontwikkelen tot smaakvolle groente, fruit of kruiden.

Bestel uw favoriete kweekbenodigheden eenvoudig en veilig online op Tuinartikeltotaal.nl. 

7 Item(s)

per pagina

7 Item(s)

per pagina

Verschillende kweekbenodigdheden

Er zijn veel verschillende kweekbenodigdheden verkrijgbaar om het kweken van planten makkelijk te maken. U kunt hierbij denken aan diverse moestuinfolie's, foliehoezen of oppottafels. Met deze benodigdheden beschermt u uw zaaigoed en zorgt u voor optimale groeiomstandigheden. 

Transparante of gele moestuinfolie

Onze moestuinfolie is gemaakt van hoogwaardig en uv-bestendig folie. Het zorgt voor een optimale luchtcirculatie en vocht aan de binnenzijde. Verkrijgbaar in een transparante of gele variant. De gele moestuinfolie laat 85 tot 88% zonne-energie door. Hiermee voorkomt u temperatuurschommelingen en ontstaat er een aangenaam microklimaat. Moestuinfolie is gemakkelijk aan te brengen aan tunnelbogen en bevordert de groei van uw zaaigoed.

Kweekbenodigdheden kopen

Alles voor het kweken van uw eigen zaaigoed en overige tuinartikelen bestelt u eenvoudig en veilig bij ons online. Maak het kweken gemakkelijk en aangenamer door gebruik te maken van het juiste tuingereedschap en zorg voor de juiste beregening van uw zaailingen. Geleverd op ieder gewenst afleveradres in Nederland.