Aquaking pompen

Een Aquaking vijverpomp is verkrijgbaar in diverse typen en uitvoeringen, zoals de veelzijdige EGP-ECO vijverpomp of de JFP High Pressure pomp. De vijverpompen van Aquaking worden over het algemeen gekenmerkt door een laag energieverbruik, een goede waterdoorstroom en een lange levensduur. De vijverpompen zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende capaciteiten. 

Items 1 to 24 of 40 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Items 1 to 24 of 40 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Modellen waterpompen

Aquaking levert een groot aantal verschillende waterpompen. Het aanbod van Aquaking bestaat onder andere uit de volgende typen waterpompen:

  • Fonteinpomp
  • High pressure vijverpomp
  • Eco vijverpomp
  • Dompelpomp
  • Jetpomp en meer

Ieder type pomp is speciaal ontworpen voor een bepaald doeleinde. Een fonteinpomp is een sterke waterpomp welke met behulp van hoge druk een fontein uit het water spuit. Met een high pressure vijverpomp is het mogelijk om grote hoeveelheden water in korte periode te verplaatsen op een energiezuinige manier.

De eco vijverpomp is een zeer breed inzetbare en energiezuinige pomp welke zowel horizontaal als verticaal te installeren is. Een dompelpomp dient in het water geplaatst te worden en wordt vooral gebruikt voor het wegpompen van overtollig water. 

Een jetpomp is voorzien van zowel een zuig- als een perszijde. Dit maakt dit type waterpomp erg geschikt voor bijvoorbeeld het beregenen van de planten in uw tuin met water uit een waterreservoir.