Aquasilver

Aquasilver

Aqua Silver is hét merk voor alle denkbare vijverproducten en streeft ernaar een complete verzorgingslijn aan te bieden. Zo heeft Aqua Silver complete voerlijnen, speciaal ontwikkeld voor de gewone vijvervissen en de steur. Ook zijn er 3 soorten Koi voer verkrijgbaar, met een speciaal voer voor in de winter, voor het voor- en najaar en voor de zomer. Aqua Silver heeft als doel om alleen de beste vijverproducten tegen een scherpe prijs te verstrekken, zodat uw hobby betaalbaar is én blijft. Tuinartikel Totaal levert het gehele assortiment producten van Aqua Silver. Uiteraard tegen vaste lage prijzen, zoals u dat van ons gewend bent!

Items 1 to 24 of 43 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Items 1 to 24 of 43 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Aqua Silver vijverproducten

Het assortiment Aqua Silver vijverproducten bestaat uit o.a. vervangingslampen, vissenvoer en allerlei verzorgingsproducten voor uw vissen, waaronder wondzalfjes en middeltjes om beschadigde vinnen te repareren. Het bestellen van Aqua Silver vijverproducten is zeer eenvoudig in de online shop. Klik het gewenste artikel aan, voer uw gegevens in, betaal veilig via iDEAL en binnen enkele werkdagen krijgt u uw bestelling thuisbezorgd.

Aqua Silver bacteriën

Aqua Silver bacteriën helpen om uw vijver gezond te houden. Zo zijn er bijvoorbeeld nitrificerende bacteriën en melkzuurbacteriën verkrijgbaar. Ook op het gebied van waterbehandeling is alles aanwezig, waaronder producten die de zuurgraad van het water op een veilige manier verlagen. Revolutionair is Aqua Silver Bio Stabil, een nieuw product dat zelfs de kleinste vuildeeltjes bindt, ammonia absorbeert en organische verontreinigingen afbreekt. Het resultaat? Een glasheldere vijver! Uiteraard leveren wij ook vijver bacteriën van andere merken, waaronder Bactoplus. Heeft u nog vragen over onze Aqua Silver producten? Stuur ons gerust een e-mail of bel ons vrijblijvend op telefoonnummer 0161-851529.