9.0 / 10
Aquasilver

Aquasilver

Aqua Silver is hét merk voor alle denkbare vijverproducten en streeft ernaar een complete verzorgingslijn aan te bieden. Zo heeft Aqua Silver complete voerlijnen, speciaal ontwikkeld voor de gewone vijvervissen en de steur. Ook zijn er 3 soorten Koi voer verkrijgbaar, met een speciaal voer voor in de winter, voor het voor- en najaar en voor de zomer. Aqua Silver heeft als doel om alleen de beste vijverproducten tegen een scherpe prijs te verstrekken, zodat uw hobby betaalbaar is én blijft. Tuinartikel Totaal levert het gehele assortiment producten van Aqua Silver. Uiteraard tegen vaste lage prijzen, zoals u dat van ons gewend bent!

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

6 producten

Aqua Silver vijverproducten

Aqua Silver is producent van een complete lijn vijverproducten. Uitstekende kwaliteit voor een lage prijs is voor Aqua Silver erg belangrijk. Op deze manier blijft de hobby voor iedereen betaalbaar. 

Het assortiment Aqua Silver vijverproducten bestaat o.a. uit diverse vervangingslampen, vissenvoer en allerlei verzorgingsproducten voor uw vissen. Het assortiment verzoringsproducten voor vissen bestaat vooral uit wondzalfjes en middeltjes om beschadigde vinnen te repareren.

Het bestellen van Aqua Silver vijverproducten is zeer eenvoudig in de online shop. Klik het gewenste artikel aan, voer uw gegevens in, betaal veilig via iDEAL en binnen enkele werkdagen krijgt u uw bestelling thuisbezorgd.

Aqua Silver bacteriën

Aqua Silver bacteriën helpen om uw vijver gezond te houden. Zo zijn er bijvoorbeeld nitrificerende bacteriën en melkzuurbacteriën verkrijgbaar. Ook op het gebied van waterbehandeling is alles aanwezig, waaronder producten die de zuurgraad van het water op een veilige manier verlagen. Revolutionair is Aqua Silver Bio Stabil, een nieuw product dat zelfs de kleinste vuildeeltjes bindt, ammonia absorbeert en organische verontreinigingen afbreekt. Het resultaat? Een glasheldere vijver! Uiteraard leveren wij ook vijver bacteriën van andere merken, waaronder Bactoplus.

Aqua Silver visvoer en koivoer

In het assortiment van Aqua Silver vindt u meerdere soorten voer voor uw vissen. Zo bieden wij speciaal snoep voor koivissen, maar ook premium voer voor steurvissen en andere siervissen. De visvoeding is beschikbaar in verschillende verpakkingen van 6 kg tot 25 kg. 

Heeft u nog vragen over onze Aqua Silver producten? Stuur ons gerust een e-mail of bel ons vrijblijvend op telefoonnummer 0161-851529.