Arpe

Arpe

Arpe levert een zeer divers assortiment, waarbij het bedrijf zich specialiseert in tuinmeubelen en warmtebronnen zoals vuurtafels, tuinhaarden, vuurkorven, vuurschalen, potkachels en flame heaters. Ook heeft u de keuze uit diverse terrasverwarmers, zowel elektrisch als op gas. Voor alle warmtebronnen van Arpe zijn uiteraard ook de nodige accessoires verkrijgbaar. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld beschermhoezen, standaarden en opzetranden. Neem op uw gemak een kijkje in ons Arpe assortiment en laat u inspireren! Zo kunt u straks ook heerlijk genieten van het buitenleven en behaaglijke temperaturen.

Items 1 to 24 of 55 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Items 1 to 24 of 55 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Arpe vuurtafel

Arpe heeft een schitterend assortiment met vuurtafels, waarmee u heel gemakkelijk een gezellige sfeer creëert met een vuurtje – zonder de rookontwikkeling van een houtvuur. Arpe vuurtafels zijn in vele verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen voor één van de lage vuurtafels, welke ideaal zijn om met uw loungemeubelen te combineren. Maar er zijn ook hogere vuurtafels verkrijgbaar, welke prima gebruikt kunnen worden als statafel. Deze zijn ook leuk om een paar barkrukken omheen te zetten! Arpe vuurtafels hebben schitterende designs welke gekenmerkt worden door een unieke houtlook uitstraling, bij sommige uitvoeringen gecombineerd met beton.

Arpe haarden

Met de haarden van Arpe kunt u ook in de koudere periodes van het jaar lekker lang buiten blijven zitten en van een aangename warmte genieten. Ook hierbij heeft u de keuze uit verschillende uitvoeringen, variërend van gietijzeren tuinhaarden met een klassieke uitstraling tot stalen exemplaren met een strakke en moderne vormgeving.