9.0 / 10
Arpe

Arpe

Arpe levert een zeer divers assortiment, waarbij het bedrijf zich specialiseert in tuinmeubelen en warmtebronnen zoals vuurtafels, tuinhaarden, vuurkorven, vuurschalen, potkachels en flame heaters. Ook heeft u de keuze uit diverse terrasverwarmers, zowel elektrisch als op gas. Voor alle warmtebronnen van Arpe zijn uiteraard ook de nodige accessoires verkrijgbaar. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld beschermhoezen, standaarden en opzetranden. Neem op uw gemak een kijkje in ons Arpe assortiment en laat u inspireren! Zo kunt u straks ook heerlijk genieten van het buitenleven en behaaglijke temperaturen.
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

24 producten

 1. TUINHAARD HESTIA WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  TUINHAARD HESTIA
  € 239,00
 2. ARPE VUURSCHAAL EDNA ZWART WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  Arpe vuurschaal Edna zwart
  € 89,00
 3. ARPE VUURSCHAAL EDNA WIT WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  Arpe vuurschaal Edna wit
  € 89,00
 4. ARPE TUINHAARD OBLIX WIT WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  Arpe tuinhaard Oblix Wit
  € 129,00
 5. ARPE TUINHAARD OBLIX ZWART WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  Arpe tuinhaard Oblix zwart
  € 129,00
 6. ARPE WANDHEATER ARROW 1500 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  Arpe wandheater Arrow 1500
  € 99,00
 7. ARPE WANDHEATER ARROW 800 WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  Arpe wandheater Arrow 800
  € 89,00
 8. KAMPVUUR DECO WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  KAMPVUUR DECO
  € 39,95
 9. GRILLSTREAM 47 CM WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  GRILLSTREAM 47 CM
  € 22,95
 10. GRILLSTREAM 57 CM WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  GRILLSTREAM 57 CM
  € 24,95
 11. SET WIELTJES WWW.TUINARTIKELTOTAAL.NL
  SET WIELTJES
  € 19,95
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

24 producten

Arpe tuinmaterialen

Arpe is een Nederlandse fabrikant en importeur van een groot aantal tuinmaterialen. Bij Tuinartikeltotaal bieden wij een select assortiment van Arpe tuinmaterialen. Zo vindt u in ons assortiment de volgende producten:

 • Vuurtafels
 • Haarden
 • Heaters
 • Tuinmeubelen
 • Waterornamenten

Arpe vuurtafel

Arpe heeft een schitterend assortiment met vuurtafels, waarmee u heel gemakkelijk een gezellige sfeer creëert met een vuurtje – zonder de rookontwikkeling van een houtvuur. Arpe vuurtafels zijn in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen voor één van de lage vuurtafels, welke ideaal zijn om met uw loungemeubelen te combineren. Maar er zijn ook hogere vuurtafels verkrijgbaar, welke prima gebruikt kunnen worden als statafel. Deze zijn ook leuk om een paar barkrukken omheen te zetten! Arpe vuurtafels hebben schitterende designs welke gekenmerkt worden door een unieke houtlook uitstraling, bij sommige uitvoeringen gecombineerd met beton.

Arpe haarden

Met de haarden van Arpe kunt u ook in de koudere periodes van het jaar lekker lang buiten blijven zitten en van een aangename warmte genieten. De tuinhaarden van Arpe zorgen voor een geellige sfeer in uw tuin of op uw verranda. Ook hierbij heeft u de keuze uit verschillende uitvoeringen, variërend van gietijzeren tuinhaarden met een klassieke uitstraling tot stalen exemplaren met een strakke en moderne vormgeving. 

Arpe heeft voor iedere tuin of verranda de geschikte haard in het assortiment. De haarden van Arpe varieren van zeer moderne vuurtafels tot klassieke gietijzeren tuinhaarden. Naast de gietijzeren tuinhaarden levert Arpe ook traditionele haarden met een modern design. Heeft u meer interesse in een elektrische terrasheater? Ook daar kan Arpe u mee verder helpen.

Elektrische heaters

Naast de tuinhaarden is Arpe ook producent van de moderne variant van de tuinhaard: elektrische heaters. De elektrische heaters van Arpe zijn leverbaar in verschillende modellen. Zo zijn er staande heaters van 220 cm hoog, maar ook hangende heaters en wandheaters van 75 cm breed. De heaters hebben een hoog verwarmend vermogen en Arpe biedt ook de nodige accessoires voor de heaters, zoals beschermhoezen en standaarden.

Arpe tuinmeubelen

De tuinmeubelen van Arpe zijn erg verschillend. Zo zijn de tuinmeubelsets Bermuda en Antiqua meer gericht op recht zitten aan tafel. Deze meubelsets worden geleverd met een tafel waar een patioheater in het midden geplaatst kan worden. De tuinmeubelset Britt is een lounge set met dikke kussens om heerlijk van de zon te kunnen genieten. De tuinmeubels zijn van hoge kwaliteit en worden standaard inclusief kussens geleverd. 

Arpe waterornamenten

Waterornamenten zijn zeer geschikt voor het versieren van uw vijver. De waterornamenten van Arpe zijn origineel en hebben een natuurlijke vorm. Er zijn onder andere waterornamenten met waterval en verlichting wat zorgt voor een sfeervol en rustgevend effect in uw vijver. 

Interesse gekregen in het assortiment tuinmaterialen van Arpe? Bekijk ons assortiment en bestel gemakkelijk online bij Tuinartikeltotaal.