9.0 / 10
Bactoplus

Bactoplus

Bactoplus biedt u een breed scala aan producten die speciaal zijn ontwikkeld om uw vijver in optimale conditie te brengen en te houden. En dat komt uiteraard ook ten goede van de gezondheid van uw vissen en vijverplanten. Bekijk het complete Bactoplus assortiment op Tuinartikel Totaal en bestel direct online!
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

7 producten

Bactoplus voor de vijver

Vissen produceren een aanzienlijke hoeveelheid ammonia, dat vrijkomt bij de opname van zuurstof via de kieuwen. Bij een pH-graad boven de 7,4 wordt die ammonia omgezet in ammoniak, wat zeer giftig is. Daarom is het van essentieel belang om de zuurgraad van uw vijver goed in de gaten te houden. Voor een gezonde vijver zijn ook de juiste vijverbacteriën onmisbaar; deze zijn namelijk in staat om een zogeheten ‘biologisch filter’ te creëren. In zo’n biologisch filter kan de ammonia in het water via nitriet namelijk worden omgezet in nitraat. Deze processen kunnen alleen plaatsvinden wanneer er voldoende zuurstof in het water zit, dus ook de prestaties van uw filter zijn hierbij belangrijk.

Vijverbacteriën van Bactoplus

Bactoplus heeft een uitgebreid assortiment met filterstart bacteriën, melkzuurbacteriën en bacteriën die het water zuiveren. Bactoplus producten bevatten meer nuttige bacteriën dan welk ander product dan ook. Om die reden komen de producten van Bactoplus ook altijd als beste uit de test. Bent u toch op zoek naar andere vijver bacteriën, kijk dan eens bij de andere merken die wij leveren, zoals bijvoorbeeld Aqua Silver. Al onze vijverbacteriën zijn direct te bestellen via onze webshop. Heeft u vragen of opmerkingen of heeft u behoefte aan advies? Bekijk onze FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen, stuur ons een e-mail of bel ons op 0161-851529. Wij helpen u graag!