9.0 / 10
BB grill

BB grill

BB Grill is een merk van Outtrade. Onder het merk BB Grill wordt het assortiment barbecues van Outtrade aangeboden. Het assortiment barbecues van BB Grill bestaat uit gasbarbecues, houtskoolbarbecues en pizza ovens voor op de BBQ. Voor deze barbecues biedt BB Grill ook de nodige accessoires aan om ze optimaal te kunnen gebruiken en te onderhouden.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Assortiment BB Grill barbecues

Onder de merknaam BB Grill verkoopt Outtrade haar assortiment barbecues. Dit assortiment bestaat uit gasbarbecues, houtskoolbarbecues, pizza ovens en accessoires voor deze producten. De pizza ovens zijn sinds kort toegevoegd en toveren uw barbecue om tot een traditionele pizza oven.

BB Grill pizza ovens

De Pizza ovens zijn geschikt voor zowel elektrische-, gas- als houtskoolbarbecues. De pizza oven dient geplaatst te worden op het rooster van de barbecue. Hierdoor zullen de stenen in de pizza oven heet worden en kunnen er uitstekend pizza's worden gebakken in de pizza oven. Afhankelijk van de grootte van uw barbecue is het mogelijk om een normale pizza oven te kopen en een extra large pizza oven te kopen.