9.0 / 10
Bonfeu

Bonfeu

BonFeu is een Nederlandse producent van een groot aantal buitenkachels met een stoer ens trak design. De kachels zijn van hoge kwaliteit en uitermate gebruiksvriendelijk. Dankzij de hoge kwaliteit van de buitenkachels gaan deze erg lang mee en blijven in uitstekende kwaliteit. Het bijzondere aan de kachels van BonFeu is dat het iet enkel kachels zijn, maar dat ze ook gebruikt kunnen worden voor het grillen, wokken of koken van maaltijden. 

Juist dankzij de robuustheid en hoge kwaliteit is BonFeu inmiddels uitgegroeid tot een grote speler op de markt van tuinhaarden, vuurschalen en houtkachels. Bekijk een gedeelte van de kachels in ons assortiment. 

Filter

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

BonFeu buitenkachels en terrashaarden

De tuinhaarden en buitenkachels van BonFeu hebben een stoer en strak ontwerp. De kachels bieden een uitstekende warmtebron en bieden ook de mogelijkheid om vlees, vis en groenten te bereiden op de haarden. De kachels worden standaard geleverd met een grillrooster en wokring (verschilt per model). De deksel van specifieke modellen kachels zijn om te draaien waardoor u zelfs kunt koken op deze buitenkachels.

Beschermhoezen voor de buitenkachels

Om er zeker van te zijn dat de kachels hun kwaliteit behouden en in goede staat blijven heeft BonFeu beschermhoezen voor de verschillende modellen kachels ontworpen. De beschermhoezen voor deze kachels zijn speciaal voor ieder type ontworpen waardoor ze perfect aansluiten op de kachels. Bij gebruik van een beschermhoes blijft uw BonFeu kachel nog langer in uitstekende kwaliteit en kunt u er nóg meer van genieten.