Ecostyle

ECOstyle werd opgericht in 1993 en is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal merk met vestigingen in België, Denemarken en Oostenrijk. ECOstyle specialiseert zich in duurzame en milieubewuste tuinproducten. Hierbij kunt u denken aan ecologische bestrijdingsmiddelen voor slakken die ongevaarlijk zijn voor huisdieren en vogels, biologisch afbreekbare producten voor onkruidbestrijding en organische meststoffen voor gazons, hagen en specifieke bloemen. ECOstyle heeft bewezen dat ongewenste insecten en onkruid effectief bestreden kunnen worden zonder chemische middelen! Het merk levert zowel aan consumenten als aan hoveniers, land- en tuinbouwers en gemeenten. Bekijk het ECOstyle aanbod van Tuinartikel Totaal en kies voor een ecologisch verantwoorde oplossing!

Items 1 to 16 of 53 total

per page

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Items 1 to 16 of 53 total

per page

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

ECOstyle Ultima

ECOstyle Ultima is een serie met ecologisch verantwoorde middelen voor het bestrijden van onkruid, mos en algen. Alle Ultima producten zijn biologisch afbreekbaar en dus een uitstekend alternatief voor chemische bestrijdingsmiddelen. Er gelden tevens geen beperkingen voor toepassingen op terrassen en bestratingen. En doordat Ultima ook hergroei van de plant voorkomt, is het een zeer effectief middel voor het verantwoord onder controle houden van onkruid. De effecten zijn al binnen 3 uur zichtbaar!

ECOstyle voor het gazon

ECOstyle biedt een uitgebreid assortiment met ecologisch verantwoorde producten op het gebied van gazonverzorging. Deze producten zijn gericht op het bemesten en bekalken van het gazon, alsmede voor het oplossen van veelvoorkomende gazonproblemen. Denk bijvoorbeeld aan graszaad, bodemverbeteraars, afstrooimiddelen, kalk en producten voor de bemesting van uw tuin. Met de producten van ECOstyle heeft u straks ook een gezond, diepgroen en mosvrij gazon!

Contact met ons

Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u advies? Bekijk onze FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen, stuur ons een e-mail of bel ons gerust op het nummer 0161-851529. Wij helpen u graag!

Ecostyle
Minimal Price: 7.95