Ecostyle tuinmest

Tuinmest bevorderd de groei van uw planten & gazon en is eenvoudig toe te dienen. De tuinmest van Ecostyle heeft een langdurige werking en bevat alle voedingsstoffen en elementen die de planten in uw tuin nodig hebben. Het unieke aan dit tuinmest is dat het onder alle weersomstandigheden kan worden gebruikt, zelfs bij zonnig weer. Er vindt namelijk geen gans op verbranding plaats.

9 Item(s)

per pagina

9 Item(s)

per pagina

Ecostyle tuinmest gebruiken

Om ervoor te zorgen dat de tuinmest optimaal zijn werk kan doen is het belangrijk dat de mest op de juiste manier wordt toegebracht. 

  1. Strooi de tuinmest gelijkmatig over de bodem
  2. Gebruik een hark om de mest goed in de grond te werken
  3. Bemest de bodem 2 tot 3 keer per jaar voor het beste resultaat
  4. Voor planten en gewassen die krachtig groeien geldt dat deze extra bemesting nodig hebben. Denk hierbij aan prei, kool of rozen.

Over het algemeen geldt dat 1kg mest voldoende is voor 10 vierkante meter grond. In ons assortiment vindt u verpakkingen van verschillende gewichten, houdt rekening met de grootte van uw tuin bij het aanschaffen van tuinmest.

Voordelen van Ecostyle tuinmest

De tuinmest van Ecostyle biedt veel voordelen voor uw planten en bodem, maar ook voor u als gebruiker. De tuinmest is volledig organisch, zorgt ervoor dat er geen kans is op verbanding en de mest geeft zijn stoffen geleidelijk vrij. Hierdoor blijft de plant gelijkmatig groeien en blijft over langere periode nog steeds voedingstoffen krijgen van de tuinmest.