9,0 / 10

Gebaseerd op 493 beoordelingen

Euromac

Euromac

De naam Euromac staat voor Europese machines. Dit dynamische bedrijf, dat gevestigd is in Nederland, houdt zich al sinds 1974 bezig met het ontwikkelen van producten op het gebied van o.a. tuin en recreatie, klimaatbeheersing (elektrische) verwarming en terrasverwarming. Bekijk het uitgebreide assortiment in de webshop van Tuinartikel Totaal en ontdek de betrouwbare en sterke producten van Euromac!

Het assortiment van Tuinartikel Totaal is ook op het gebied van terrasverwarming zeer divers. Ook de Eurom flame heater koopt u bij ons tegen een zeer scherpe prijs. De Eurom flame heater is een aanwinst voor ieder terras. Deze unieke heater is gemaakt van gepoedercoat staal met RVS elementen, terwijl de bovenkap is vervaardigd uit aluminium voor een betere reflectie van de warmte. Daarnaast is deze heater uitgerust met een vlammenscherm en kan de onderkant worden geopend, zodat de gasfles uit het zicht kan worden geplaatst. Via de webshop van Tuinartikel Totaal kunt u de Eurom flame heater eenvoudig en snel bestellen. Betalen doet u veilig online of achteraf!

Items 1 to 24 of 47 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Items 1 to 24 of 47 total

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Euromac terrasverwarmers

Tuinartikel Totaal biedt u een indrukwekkend aanbod met Euromac terrasverwarmers. We hebben zowel staande modellen en zogeheten ‘undertable heaters’ als hangende heaters voor in de partytent en terrasverwarmers die aan de wand kunnen worden bevestigd. We hebben zelfs terrasverwarmers die speciaal ontwikkeld zijn voor gebruik onder parasols. Of u nu de voorkeur geeft aan een elektrische heater of een gasheater, er is voor elke situatie een geschikt exemplaar te vinden. Uiteraard verkopen wij ook de bijbehorende accessoires voor Euromac terrasverwarmers, zoals beschermhoezen, afstandsbedieningen en verlengkabels.

Vuurtafels van Euromac

De gasgestookte vuurtafels van Euromac zorgen dat u heerlijk van een authentiek vuurtje kunt genieten, zonder dat u last heeft van rookontwikkeling of vonken. En zonder dat u moeite hoeft te doen om het vuur brandend te houden! De ‘Ring of Fire’ vuurtafels zijn vervaardigd uit warmtebestendig composiet maar hebben het uiterlijk van een robuuste houten tafel met een betonnen plaat. Daarbij zorgen de lavastenen en composiet houtblokken voor een zeer realistisch ogend houtvuur. Een geweldige oplossing om ook tijdens de koudere uren van de dag lekker lang buiten te blijven zitten.