9.0 / 10
Flymo

Flymo

Sinds Karl Dahlman in 1964 de eerste luchtkussenmaaier op de markt bracht, is zijn onderneming Flymo niet meer weg te denken uit de internationale grasmaaier markt. In 1978 introduceerde Flymo ’s werelds eerste gras verzamelende zweefmaaier, gevolgd door de eerste 2-in-1 gazontrimmer en graskantensnijder in 1988. Onder de slogan Easier by Design is Flymo inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste internationale marktleiders op het gebied van elektrische tuingereedschappen. De focus ligt daarbij op innovatie en design. Neem op uw gemak een kijkje in het Flymo assortiment van Tuinartikel Totaal en ontdek hoe de Flymo producten uw werkzaamheden in de tuin kunnen vereenvoudigen.

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

8 producten

Flymo zweefmaaiers

Flymo was een pionier op het gebied van zweefmaaiers, dus het is niet zo verwonderlijk dat dit merk hier een sterke marktpositie verworven heeft. Flymo zweefmaaiers zijn aan de onderzijde voorzien van een luchtkussen, dat ervoor zorgt dat de maaiers iets omhoog komen. Daardoor zijn deze grasmaaiers veel lichter en wendbaarder dan andere soorten grasmaaiers. De Flymo Turbo 400 bijvoorbeeld, is uitgerust met een krachtige 1500 watt motor en heeft 5 verschillende maaistanden. Dit exemplaar is uitstekend geschikt voor het maaien van middelgrote tuinen. Uiteraard leveren wij ook alle benodigde accessoires voor Flymo zweefmaaiers, zoals vervangende messen.

Flymo heggenscharen

In ons assortiment vindt u ook diverse heggenscharen van Flymo. Deze heggenscharen werken op elektriciteit en zijn erg veilig in gebruik. De handbeschermer aan de voorzijde is doorzichtig wat ervoor zorgt dat er meer zicht is op hetgeen wat gesnoeid wordt. Ook is het snoer op deze heggenschaar zo geiïnstalleerd dat deze niet kan worden doorgeneden door de de messen van de schaar.

Accessoires voor Flymo tuinmachines

Tuinartikeltotaal levert ook de nodige accessoires voor de grasmaaiers en grastrimmers. Zo bieden wij de messen voor de zweefmaaiers aan en kunt u ook bij ons terecht voor de draadspoelen voor de grastrimmers. 

Flymo tuingereedschappen

Behalve grasmaaiers ontwikkelt Flymo ook een breed scala aan andere (elektrische) tuingereedschappen. Hierbij kunt u denken aan gazontrimmers, heggenscharen, bladblazers, hakselaars en kettingzagen. Ook deze producten zijn heel eenvoudig te bestellen via de webshop van Tuinartikel Totaal. Flymo biedt u een passende oplossing voor elke denkbare tuinklus!