Flymo

Flymo

Sinds Karl Dahlman in 1964 de eerste luchtkussenmaaier op de markt bracht, is zijn onderneming Flymo niet meer weg te denken uit de internationale grasmaaier markt. In 1978 introduceerde Flymo ’s werelds eerste gras verzamelende zweefmaaier, gevolgd door de eerste 2-in-1 gazontrimmer en graskantensnijder in 1988. Onder de slogan Easier by Design is Flymo inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste internationale marktleiders op het gebied van elektrische tuingereedschappen. De focus ligt daarbij op innovatie en design. Neem op uw gemak een kijkje in het Flymo assortiment van Tuinartikel Totaal en ontdek hoe de Flymo producten uw werkzaamheden in de tuin kunnen vereenvoudigen.

18 Item(s)

per pagina

18 Item(s)

per pagina

Flymo zweefmaaier

Flymo was een pionier op het gebied van zweefmaaiers, dus het is niet zo verwonderlijk dat dit merk hier een sterke marktpositie verworven heeft. Flymo zweefmaaiers zijn aan de onderzijde voorzien van een luchtkussen, dat ervoor zorgt dat de maaiers iets omhoog komen. Daardoor zijn deze grasmaaiers veel lichter en wendbaarder dan andere soorten grasmaaiers. De Flymo Turbo 400 bijvoorbeeld, is uitgerust met een krachtige 1500 watt motor en heeft 5 verschillende maaistanden. Dit exemplaar is uitstekend geschikt voor het maaien middelgrote tuinen. Uiteraard leveren wij ook alle benodigde accessoires voor Flymo zweefmaaiers, zoals vervangende messen.

Flymo tuingereedschappen

Behalve grasmaaiers ontwikkelt Flymo ook een breed scala aan andere (elektrische) tuingereedschappen. Hierbij kunt u denken aan gazontrimmers, heggenscharen, bladblazers, hakselaars en kettingzagen. Ook deze producten zijn heel eenvoudig te bestellen via de webshop van Tuinartikel Totaal. Flymo biedt u een passende oplossing voor elke denkbare tuinklus!