Flymo bladblazers

Flymo biedt u een breed assortiment met gereedschap om uw tuin het hele jaar door netjes te houden. Heeft u in het najaar veel last van gevallen bladeren in uw tuin? Dan is een Flymo bladblazer de perfecte oplossing. Neem op uw gemak een kijkje in ons assortiment en bestel vandaag nog uw Flymo bladblazer bij Tuinartikel Totaal. Bij ons bent u altijd verzekerd van vaste lage prijzen en een snelle levering van uw bestelling!

1 Item(s)

per pagina

1 Item(s)

per pagina

Met Flymo bladblazers een opgeruimde tuin

Iedereen die bomen in of rondom de tuin heeft staan, wordt elke herfst opnieuw geconfronteerd met een grote hoeveelheid bladeren. Het is voor de meeste mensen bijna niet te doen om deze handmatig weg te harken, en dat hoeft ook helemaal niet. Met een Flymo bladblazer houdt u uw hele tuin bijna moeiteloos vrij van bladeren! Behalve Flymo bladblazers levert Tuinartikel Totaal overigens ook diverse Flymo grasmaaiers en andere tuingereedschappen.

De werking van Flymo bladblazers

De Flymo bladblazers in ons assortiment werken op elektriciteit en dienen te worden aangesloten aan het stroomnet. Om de gehele tuin te kunnen bereiken is het verstandig om gebruik te maken van een verlengsnoer.

In tegenstelling tot de meeste bladblazers zijn de multifunctionele bladblazers van Flymo ook in staat om bladeren op een hoop te blazen, op te zuigen én te versnipperen. Het versnipperen van de opgezogen bladeren reduceert het volume, waardoor u meer capaciteit heeft en aanzienlijk minder vaak hoeft te stoppen om het reservoir te legen. De bladeren worden tot een fijne pulp gereduceerd, die ideaal is voor uw compostbak. U kunt de bladerpulp ook aan uw bloembedden toevoegen, als beschermingslaagje tegen de vorst.