Flymo bladblazers

Flymo biedt u een breed assortiment met gereedschap om uw tuin het hele jaar door netjes te houden. Heeft u in het najaar veel last van gevallen bladeren in uw tuin? Dan is een Flymo bladblazer de perfecte oplossing. Neem op uw gemak een kijkje in ons assortiment en bestel vandaag nog uw Flymo bladblazer bij Tuinartikel Totaal. Bij ons bent u altijd verzekerd van vaste lage prijzen en een snelle levering van uw bestelling!

1 Item(s)

per page

1 Item(s)

per page

Met Flymo bladblazers een opgeruimde tuin

Iedereen die bomen in of rondom de tuin heeft staan, wordt elke herfst opnieuw geconfronteerd met een grote hoeveelheid bladeren. Het is voor de meeste mensen bijna niet te doen om deze handmatig weg te harken, en dat hoeft ook helemaal niet. Met een Flymo bladblazer houdt u uw hele tuin bijna moeiteloos vrij van bladeren! Behalve Flymo bladblazers levert Tuinartikel Totaal overigens ook diverse Flymo grasmaaiers en andere tuingereedschappen.

De werking van Flymo bladblazers

In tegenstelling tot de meeste bladblazers zijn de multifunctionele bladblazers van Flymo ook in staat om bladeren op te zuigen én te versnipperen. Dit reduceert het volume, waardoor u meer capaciteit heeft en aanzienlijk minder vaak hoeft te stoppen om het reservoir te legen. De bladeren worden tot een fijne pulp gereduceerd, die ideaal is voor uw compostbak. U kunt de bladerpulp ook aan uw bloembedden toevoegen, als beschermingslaagje tegen de vorst.

Contact met ons

Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u advies? Bekijk onze FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen, stuur ons een e-mail of bel ons gerust op het nummer 0161-851529. Wij helpen u graag!

Flymo bladblazers
Minimal Price: 89.99