Flymo grasmaaiers

Bent u op zoek naar een degelijke grasmaaier waarmee u moeiteloos uw gazon bij kunt houden? Dan zijn de opvallende oranje grasmaaiers van Flymo zeker een aanrader. Hoewel Flymo ook bladblazers, heggenscharen, gazontrimmers en ander tuingereedschap levert, staat het merk toch het meest bekend om zijn zweefmaaiers. De kwaliteit van de materialen en de constructie, het gebruik van de nieuwste technieken en de strenge kwaliteitscontroles geven u de zekerheid van de hoogste standaard en een jarenlange, probleemloze service. Neem een kijkje in ons aanbod Flymo grasmaaiers en profiteer van de service van Tuinartikel Totaal! 

3 Item(s)

per pagina

3 Item(s)

per pagina

Zweefmaaiers van Flymo

Flymo was het merk dat in 1964 de eerste zweefmaaier introduceerde, gevolgd door de eerste gras verzamelende zweefmaaier in 1978. De focus heeft bij dit innovatieve merk altijd op innovatie en design gelegen. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat de unieke maaimachines van Flymo nog steeds tot de meest populaire maaiers op de markt behoren! Flymo zweefmaaiers zijn lichter en wendbaarder dan andere soorten grasmaaiers en van alle gemakken voorzien. Ook glooiende hellingen en gazons met speelse vormen zijn geen enkel probleem voor de machines van Flymo.

De werking van zweefmaaiers

Zweefmaaiers van Flymo werken met behulp van een speciale hover technologie. Dankzij de 50-jarige ervaring met zweefmaaiers heeft het merk haar machines zodanig kunnen ontwikkelen dat er aan alles is gedacht. Via de bovenzijde van de zweefmaaier wordt er lucht in de zweeftrommel gezogen, via een speciale techniek wordt deze lucht met grote kracht naar beneden gestuurd waardoor de maaier enkele centimeters van de grond komt.

Dankzij deze techniek heeft de grasmaaier geen wielen nodig en kan hij in iedere richting bewogen worden. Dit zorgt ervoor dat u de maaier niet heen en weer hoeft te halen zoals bij traditionele grasmaaiers met wielen, wat een zeer prettige gebruikservaring oplevert.

Elektrische Flymo maaier

Tuinartikel Totaal biedt een geschikte elektrische Flymo maaier voor zowel kleine als middelgrote tuinen. Daarbij kunt u ook de juiste vervangende messen (verkrijgbaar in zowel metaal als kunststof) voor uw elektrische Flymo maaier bij ons bestellen.