Flymo grasmaaiers

Bent u op zoek naar een degelijke grasmaaier waarmee u moeiteloos uw gazon bij kunt houden? Dan zijn de opvallende oranje grasmaaiers van Flymo zeker een aanrader. Hoewel Flymo ook bladblazers, heggenscharen, gazontrimmers en ander tuingereedschap levert, staat het merk (dat onderdeel is van de Husqvarna Group) toch het meest bekend om zijn zweefmaaiers. De kwaliteit van de materialen en de constructie, het gebruik van de nieuwste technieken en de strenge kwaliteitscontroles geven u de zekerheid van de hoogste standaard en een jarenlange, probleemloze service. Neem een kijkje in ons aanbod Flymo grasmaaiers en profiteer van de service van Tuinartikel Totaal! 

3 Item(s)

per pagina

3 Item(s)

per pagina

Zweefmaaiers van Flymo

Flymo was het merk dat in 1964 de eerste zweefmaaier introduceerde, gevolgd door de eerste gras verzamelende zweefmaaier in 1978. De focus heeft bij Flymo altijd op innovatie en design gelegen. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat de zweefmaaiers van Flymo nog steeds tot de meest populaire maaiers op de markt behoren! Flymo zweefmaaiers zijn lichter en wendbaarder dan andere soorten grasmaaiers en van alle gemakken voorzien. Ook glooiende hellingen en gazons met speelse vormen zijn geen enkel probleem voor de zweefmaaiers van Flymo.

Elektrische Flymo maaier

Tuinartikel Totaal biedt een geschikte elektrische Flymo maaier voor zowel kleine als middelgrote tuinen. Daarbij kunt u ook de juiste vervangende messen (verkrijgbaar in zowel metaal als kunststof) voor uw elektrische Flymo maaier bij ons bestellen.