Garden Grill

Het populaire merk Garden Grill levert een breed scala aan barbecue producten - van aanmaakblokjes tot houtskool en van elektrische barbecues tot gasbarbecues. Is het buiten wat te fris om te barbecueën, dan biedt Garden Grill ook nog diverse terrasverwarmers. Dit Mexicaanse merk staat garant voor een ruime keus en degelijke, gebruiksvriendelijke producten van een hoogwaardige kwaliteit. Met Garden Grill komt u de zomer wel door! Bekijk op uw gemak het actuele Garden Grill aanbod in de webshop van Tuinartikel Totaal en profiteer van aantrekkelijke prijzen en een prima service.

Items 1 to 16 of 58 total

per page

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Items 1 to 16 of 58 total

per page

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Garden Grill barbecue

De barbecues van Garden Grill staan bekend om een optimaal gebruiksgemak. Overweegt u de aanschaf van een Garden Grill barbecue, dan heeft u de keuze uit zowel elektrische barbecues als gasbarbecues. Daarbij zijn er veel verschillende modellen verkrijgbaar; van compacte tafelmodellen tot ronde en vierkante zuilmodellen en van stijlvolle kogelgrills tot buitenkeukens die van alle gemakken voorzien zijn. Of u nu een grote tuin of een klein balkon heeft, Garden Grill heeft werkelijk voor iedereen een geschikte barbecue in het assortiment!

Barbecue accessoires van Garden Grill

Behalve barbecues zelf biedt Garden Grill tevens een uitgebreid assortiment met barbecue accessoires. Hierbij kunt u denken aan aanmaakblokjes, houtskool, briketten, barbecue reinigers, vleestangen en vleesvorken, spatels, complete barbecuegerei sets, barbecue borstels, thermometervorken, grillroosters, barbecue beschermhoezen en nog veel meer. Kortom, alles dat u maar nodig kunt hebben om van elke barbecue een succes te maken!

Contact met ons

Hebt u vragen, opmerkingen of wilt u advies? Bekijk onze FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen, stuur ons een e-mail of bel ons gerust op het nummer 0161-851529. Wij helpen u graag!

Garden Grill
Minimal Price: 1.99