Garden Lights accessoires

Garden Lights accessoires

Garden Lights heeft een simpel 'plug & play' systeem voor 12 volt tuinverlichting. Hiermee is iedereen in staat om op een simpele en makkelijke manier mooie, stijlvolle 12 volt tuinverlichting aan te sluiten in de tuin.

In het assortiment zijn diverse verlichtingsarmaturen opgenomen zoals wandlampen, tuinspots, staande lampen, inbouw verlichting en sfeerverlichting. Maar ook de lichtbronnen kunnen niet ontbreken in het assortiment.

Accessoires

Het assortiment van accesoires voor het 12 volt tuinverlichtingsysteem van Garden Lights is omvangrijk.

Diverse lengtes aan hoofdkabel en verlengkabel zijn aanwezig om voor iedere tuin de juiste kabels aan te bieden. Met de verschillende transformatoren, connectoren en sensoren is het systeem op iedere wens aan te passen en bent u verzekerd van een passend lichtplan in uw tuin.

17 Item(s)

per pagina

17 Item(s)

per pagina

12 volt, eenvoudig en veilig

12 volt tuinverlichting wordt beschouwd als zeer veilig. Verbeterde technologieën zorgen ervoor dat 12 volt tuinverlichting uw tuin goed en sfeervol verlicht. Het volledige systeem, van transformator tot armatuur, is voorzien van schroefverbindingen.

Voor de installatie is geen gereedschap nodig. Het is niet noodzakelijk om bij dit 12 volt systeem de kabels onder de grond te leggen.

Ieder bestaand systeem is eenvoudig uit te breiden en aan te passen. De veiligheid en eenvoud van dit systeem maakt het voor iedereen mogelijk deze verlichting zelf, zonder installateur aan te leggen.

Systeemuitleg

Het 12 volt tuinverlichtingssysteem van Garden Lights is door iedereen veilig, snel en gemakkelijk aan te leggen. Elke lamp is voorzien van een 2 of 3 meter kabel met een connector die past op de waterdichte schroefverbindingen aan de hoofdkabel. Al de overige kabels en transformatoren zijn ook voorzien van deze schroefverbinding.

1 Keuze verlichting

Kies binnen het assortiment de lampen waarmee u bijvoorbeeld uw tuin, opri, schutting, vijver of overkapping wilt verlichten.

2 Keuze transformator

Het totale wattage van de door u gekozen verlichting bepaalt het benodigde wattage van de transformator (21, 60 of 150 watt)

3 Keuze kabels

Afhankelijk van de benodigde transformator kunt u beginnen met een hoofdkabel, kabelverdeler of een verlengkabel. Kiest u voor een 21 of 60 watt transformator dan begint u met een 10 meter SPT-1W hoofdkabel, bij een 150 watt transformator kiest u voor een 15 meter SPT-3 hoofdkabel.

U kunt natuurlijk, afhankelijk van het wattage van de transformator, ook direct beginnen met een kabelverdeler (splitter) of verlengkabel.